fbpx

4 hetes arcfiatalító kurzus elfoglalt Nőknek Polgár Enikővel

Vedd kézbe végre a saját arcod sorsát és ne bízd magad a drága krémek vagy plasztikai beavatkozások egyébként is ideiglenes hatására!

Személyesen segítek Neked, hogy végre visszanyerd az önbizalmadat és olyan természetes módszerekkel tartsd karban arcodat, amelyek garantáltan működnek, ráadásul tartósak is!

A

Ez nem egy most tesztelés alatt lévő módszer. A Danielle Collins Face Yoga Method már nők ezreinek segített. Pont Nálad nem működne? 

A

Együtt fogunk dolgozni azon, hogy az arcjóga gyakorlatokat úgy sajátítsd el, hogy a kurzus végére akár már Te is taníthatnál egy-két fiatalító fogást a barátnőidnek. 

A

A magadba vetett hited, és az önbizalmad is változni fog. Az arcjóga egy szemléletmód, ami rád is átragad, és elégedettebben nézel a tükörbe! 

Az én személyes, élő jelenlétemmel együtt fogunk gyakorolni, így biztos lehetsz benne, hogy mindent jól csinálsz és nem lógod el a gyakorlatokat, hogy a 4 hetes kurzus végére feszesebb, fiatalosabb, ragyogóbb önmagadat lásd.

"Húszévesen az arcodat a természettől kapod.
Harmincéves korodra az arcvonásaid már az élet formálta, ötvenévesen viszont olyan az arcod, amit megérdemelsz."

Belenézel a tükörbe és nem érted, hogy miért néz vissza rád egy fáradt, öregedő, fakó arc?

Volt már, hogy idősebbnek néztek annál, mint ahány éves valójában vagy?

Tele a szekrényed drágábbnál-drágább krémekkel, hámlasztókkal, szérumokkal, lemosókkal, mégsem érzed, hogy bármit is segítenének? 

Elgondolkodtál már rajta, hogy meg kéne szerezni valamelyik celeb plasztikai sebészének a telefonszámát?

Van ennél természetesebb megoldás is!

57 izom van az arcunkon és a nyakunkon!

Hogy lehet, hogy ezeket mégsem jut eszünkbe tornáztatni?

Ha a testeddel foglalkozol, az arcoddal is foglalkoznod kell, és azzal nem jutsz messzire, ha minden másnap feldobsz egy nappali krémet.

Arcmasszázs, relaxációs technikák, akupresszúra, arctorna – ezeket kombinálja az arcjóga!

Arra invitállak most, hogy adj Te is egy esélyt az arcjógának, és próbáld ki, hogy 4 héten keresztül, rendszeres gyakorlással,  változatos gyakorlatokkal, milyen hatása lesz az arcodra és az életedre!

A Youtube-on számos arcjóga gyakorlatot láthatsz, ami egyrészt könnyebbség is, hiszen naphosszat nézegetheted a videókat, biztos, hogy a végtelenségig fog feldobálni Neked újabb és újabb fiatalító anyagokat.

Ugyanakkor ez a hátránya is: a bőség zavarában egy idő után már azt érzed, hogy annyira sokféle gyakorlat van, sokféleképpen bemutatva, hogy inkább nem is csinálsz semmit, mert amúgy is biztos hatástalan az egész.

Pont erre szeretnék megoldást nyújtani Neked a 4 hetes arcfiatalító arcjóga kurzusommal!

Február 7-én indul az a 4 hetes utazás, aminek Te is részese lehetsz.
Ebben a kurzusban 100% gyakorlatot kapsz tőlem, működő, fiatalító technikákat, ráadásul együtt csináljuk.

R

Nem előre felvett videókat kapsz, hanem virtuálisan ugyan, de élőben fogunk találkozni és együtt gyakorolni!

R

Minden alkalommal újabb és újabb gyakorlatsort tanulunk be az alapok megtanulása után, sőt, házit is adok, amit együtt ellenőrzünk. Ne feledd, ez a kurzus nem arról szól, hogy "jó majd csinálom holnap".

R

Szakértői segítséget is bevonok, hetente új vendégszereplővel, aki a saját területén ad Neked azonnal használható tippeket és segítséget.

Nézzük, hogy Neked való-e a 4 hetes arcfiatalító kurzus!

NEKED VALÓ

N

Elkötelezett és lelkes vagy a természetes módszerek iránt.

N

Elfoglalt vagy, de hajlandó vagy heti kétszer másfél órát csakis magadra szánni és elsajátítani a fiatalító arcjóga gyakorlatokat.

N

Már látod magadon az idő jeleit, kezd az orcád veszíteni teltségéből, megjelentek a szarkalábak és bizony berögzült már néhány mélyebb ránc is.

N

Vásárolod a drága kencéket, de tartós megoldást nem igazán kapsz egyiktől sem.

N

Szeretnéd visszakapni az önbizalmadat, és titkon örülnél, ha meggyanúsítanának azzal, hogy feltöltésen voltál.

N

Megvettél már más arcjóga kurzusokat is, de valahogy nem lett mégsem eredmény, elfogyott a motiváció, és egy idő után már nem is csináltad.

NEM NEKED VALÓ

Q

Nem hiszel a természetes módszerekben, az arcjógát egy humbugnak tartod.

Q

Semennyi időt nem vagy hajlandó saját magadra szánni, mert Neked minden más fontosabb. 

Q

Egy-két hete estél át valamilyen beavatkozáson, volt feltöltésed, botoxoltattál, szálakat húzattál be. Ilyen esetben sajnos nem kezdhetsz arcjógázni egyelőre.

Q

Inkább a legújabb divatos kozmetikumokra költesz, kipróbálsz mindent egy normális rutin nélkül, de a szokásaidon nem vagy hajlandó változtatni. Hiszen ez eddig is bevált. 

Q

Azonnali eredményeket szeretnél látni, bármilyen áron, még akkor is, ha ezek nem tartósak és a rendszeres ismétlések miatt rengetegbe kerülnek. 

Mit kapsz, ha Te is csatlakozol a 4 hetes arcfiatalító kurzushoz?

4 hetes élő tréning

4 héten keresztül, heti 1 alkalommal találkozunk élőben, de virtuálisan. Ez azt jelenti, hogy én is minden alkalommal élőben ott leszek, és élőben tanítom Neked az arcjógát, így biztos lehetsz benne, hogy helyesen tanulod meg a gyakorlatokat. 

Zárt Facebook csoport tagság

A kurzus ideje alatt egy exkluzív zárt csoportot fogok vezetni, amibe kizárólag a kurzus résztvevői kerülhetnek be.  

Extra szakértői tanácsok

A 4 hét alatt nem csak tőlem fogsz tanulni. A maximális eredményekért meghívtam olyan szakértőket is, akik a maguk területén profik, és hasznos, azonnal bevethető tippeket és tanácsokat adnak Neked. 

Folyamatos kérdezési lehetőség

Minden alkalommal, amikor gyakorolunk, van lehetőséged rá, hogy kérdezz, illetve az Exkluzív Zárt Facebook csoportban is válaszolok a nap végén minden kérdésre és átnézem, hogy miket beszélgettetek, milyen segítségre van még szükség.

Egyedülálló bónuszok

Az extra profi szakértői napok mellett kapsz még tőlem extra bónuszokat is, amiket egyrészt imádni fogsz, másrészt pedig ezek is segítenek Téged a maximális eredmények elérésében. 🙂  

Pénz-visszafizetési garancia

Ha a 4 hetes kurzus végére úgy érzed, hogy Te mégsem lettél volna kíváncsi a szakértőkre , és szerinted Te vagy az egyetlen kivétel, akinél az arcjóga biztos, hogy nem működik, akkor visszaadom Neked a kurzus árát. Ennek részleteit lentebb olvashatod.

Mikor indul a 4 hetes arcfiatalító kurzus?

A kurzus első napja február 7, hétfő 19.00-kor kezdünk

Hetente egyalkalommal, hétfőn fogunk találkozni a virtuális térben, Zoomon. Minden alkalommal 19:0-kor kezdünk és kb 20:00 órakor végzünk, függően attól, hogy mennyi kérdésetek lesz.

Előfordulhat, hogy lesz olyan, hogy változtatni kell az előre meghatározott hétfői időponton, de erről időben fogok szólni a zárt Facebook csoportban, és e-mailt is küldök róla, hogy te is tudj tervezni.

Minden alkalmat fel fogok venni, így ha nem tudsz eljönni valamelyik nap, akkor vissza tudod nézni a gyakorlását és a kérdéseket is. 🙂

Miben más ez a kurzus, mint a többi arcjóga kurzus?

:

Nem csak előre felvett videók alapján kell megtanulnod az arcjógát. Mindent személyesen és élőben tanítok Neked. Olyan, mintha a privát arcjóga órámon vennél részt. Ez az élő segítség a leghatékonyabb a gyakorlásban.

:

A közösség, a többi fantasztikus nő, akik a gyakorlótársaid, ők fognak Téged nap, mint nap motiválni abban, hogy igenis foglalkozz magaddal és igenis tedd félre az egyéb napi teendőket és számos feladatot, amivel meg kell bírkóznod.

Ha látod, hogy ők is haladnak, ők is csinálják a gyakorlatokat, sőt, mi több, beszámolnak az eredményekről, az Téged is inspirálni fog és cselekvésre ösztönöz. Ez a közösség szerintem felbecsülhetetlen.

Milyen bónuszokat kapsz a 4 hetes kurzushoz?

Szuper bónuszokkal is készültem Neked, hogy igazán tartalmas legyen ez a kurzus! Ez mind a Tiéd, ha csatlakozol:

100 szépítő alapanyag

Lupui Iza, életmódmentor, inzulinrezisztenciás sorstársaknak segít az étrendjüket és az életüket a megfelelő kerékvágásba terelni. 

Iza 100 szuper alapanyagot gyűjtött össze Neked és tár fel előtted, amelyek rendszeres fogyasztása hozzájárul ahhoz, hogy támogasd arcod szépségét belülről. Az arcjógával kiegészítve igazán ütős bónusz, mert Iza instrukciókat is ad ebben az anyagban, így Te is a legtöbbet tudod kihozni belőle. 

Értéke 4.990 forint

5 nap alatt feszesebb arc minikurzus

Ez a minikurzus a belépő az arcjóga világába. Változatos napi rutinokat mutatok Neked, ha valami újdonságra, frissességre vágysz és nem akarsz azon gondolkodni, hogy milyen gyakorlatokat rakj össze magadnak a napi gyakorláshoz. 

Elfoglalt nő lévén, nem igazán van időd hosszú gyakorlásokra, így itt maximum 10 perces arcjóga rutinokat tanítok, és egyéb hasznos nyalánkságokat is megkaparinthatsz ebben az anyagban. 

Értéke: 4.990 Ft

Szépítő reggelik receptfüzet

Szabó Jucus az 5 hozzávaló blog szerkesztője kifejezetten a kurzushoz rakta össze ezeket a szépítő reggeliket.

Ha nincs időd reggel, csak egy kávéra, és alig van otthon valami alapanyag, akkor sem kell lemondanod a szépségről és egészségről. Ezekkel az 5 hozzávalós receptekkel nem csak szépítő, de laktató és szemet gyönyörködtető reggeliket is el tudsz készíteni.

Értéke 1.990 forint

Extra szakértői tartalmak, amelyeket az online óráink során  megkapsz.

Dr. Nagy Patrícia | fogorvos

Patrícia is hisz a természetességben, így fogászati kezelései során is arra törekszik, hogy minél természetesebb eredményeket érjen el pácienseivel. 

Patrícia arról fog beszélni, hogy milyen hatása van az állandó fogszorításnak, fogcsikorgatásnak, szoros állkapocsnak az arcunkra, és mit tudunk ellene tenni. 

Soós Adrienn | Schüssler Natur CosMEDics tulajdonos

Adrienn a Schüssler Natur CosMEDics márka megálmodója, létrehozója. Szeret segíteni az embereken, amit különleges formulájú, természetes termékein keresztül tud elérni. 

A natúrkozmetikumok koronázatlan királynője abban fog segíteni, hogy hogyan állíthatod a natúr összetevőket bőröd szolgálatába.  

Tillés Anna Csillag | stílusmentor

Anna a színek, formák, stílusok világán keresztül kísér el az önmagadat felfedező úton.
Látja és láttatja a nők szépségét, erejét és hiszi, hogy a magunkra fordított idő sokszorosan megtérül.

A színek arcra gyakorolt hatásáról és a szavak nélküli kommunikációs útról, a megjelenés erejéről mesél majd nekünk.
Megtudhatjuk, hogy miért jó, ha ismerjük a színtípusunkat, miben segíti a mindennapjainkat és hogyan tehetjük vele még élettel telibbé, és akár évekkel fiatalabbá az arcunkat.

Mennyibe kerül a 4 hetes arcfiatalaító kurzus?

Tudom, hogy mostanra már leginkább csak az érdekel, hogy mennyibe fog kerülni a kurzus.
Lássuk hát a részleteket!

4 hét alatt feszesebb arc kezdőcsomag

KEZDŐCSOMAG

 • 4 hetes, személyesen, élőben vezetett kurzus - értéke 103.200 Ft
 • Exkluzív zárt Facebook csoport tagság - ezt nem lehet pénzben mérni
 • #1 bónusz  - 100 fiatalító alapanyag - értéke 4.990 Ft
 • #2 bónusz - 5 nap alatt feszesebb arc minikurzus - értéke 4.990 Ft
 • #3 bónusz - Szépítő reggelik 5 hozzávalóból - értéke 1.990 Ft
 • Extra szakértők előadásai - értéke minimum 30.000 forint

A teljes csomag értéke 145.170 forint
A Kezdőcsomag ára:

49.900 Forint

4 hét alatt feszesebb arc istennőcsomag

ISTENNŐ CSOMAG

 •  4 hetes, személyesen, élőben vezetett kurzus - értéke 103.200 Ft
 • Exkluzív zárt Facebook csoport tagság - ezt nem lehet pénzben mérni
 • #1 bónusz  - 100 fiatalító alapanyag - értéke 4.990 Ft
 • #2 bónusz - 5 nap alatt feszesebb arc minikurzus - értéke 4.990 Ft
 • #3 bónusz - Szépítő reggelik 5 hozzávalóból - értéke 1.990 Ft
 • Extra szakértők előadásai - értéke minimum 30.000 forint

1 x 30 perc egyéni konzultáció velem, ahol csak Te egyedül vagy fókuszban - értéke 10.000 forint

FiatalArc szépségcsomag:
1 db exkluzív GuaSha kő
1 db  Schüssler Natúr CosMEDics feszesítő arcolaj - értéke 18.990 forint

Különleges GuaSha kő videós minikurzus - értéke 13.900 forint

A teljes csomag értéke 188.060 forint

Az Istennő csomag ára:

69.900 Forint

Még bizonytalan vagy abban, hogy kell-e Neked ez a kurzus? 

100% garanciát kapsz tőlem! Ez Magyarországon nem jellemző a szolgáltatókra!

Ha a 4 hetes kurzus során minden alkalmon részt vettél, megcsináltad a házikat, rendszeresen gyakoroltál heti legalább 5 napot, megfogadtad a tanácsokat és tisztességesen, becsülettel végezted a gyakorlatokat, és semmilyen pozitív változást nem vélsz felfedezni az arcodon, akkor visszafizetem Neked a kurzus árát!

Ennyire biztos vagyok benne, hogy Neked is segíteni fog az arcjóga!

Ki az a Polgár Enikő és miért bízd rá az arcodat?

Értékrendem, hogy egyetlen nő sem szégyenkezhet amiatt ma Magyarországon, hogy vagy nincs pénze drága orvos-kozmetológiai/plasztikai sebészeti beavatkozásokra,
vagy pedig nem is akar elindulni ezen az úton.

A Danielle Collins Face Yoga módszer első magyar okleveles arcjóga szakértőjeként, arctorna, arcmasszázs, és lazító technikákat tanítok Neked élvezetes és szórakoztató módon, hogy a fiatalító technikákat minden nap használni tudd!
Ezt a 17 éve csiszolgatott és tökéletesített módszert, amely Nők ezreinek segített már abban, hogy arcukat fiatalabbá, feszesebbé és ragyogóbbá tegyék, én hoztam be elsőként Magyarországra.

=

2004-től A Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetségénél a Dermatológiai és Orvoskozmetológiai kongresszusok szervezésével foglalkoztam. Rengeteg dolgot láttam ezeken a konferenciákon, ami már akkor megerősített abban, hogy inkább természetes módszerekkel kellene a fiatalságunkat megőrizni.

=

2007-ben elkezdtem dolgozni egy egészséges táplálkozással, étrend-kiegészítők gyártásával foglalkozó világméretű cégnek. Az egészséges életmódra való átállás meghatározó része lett az életemnek. Azt ugye mondanom sem kell, hogy amit megeszel, az fog meglátszani a bőrödön és az arcodon is. 🙂

=

2021-ben megszereztem arcjóga oktatói képesítésemet, így én vagyok Magyarországon az első hivatalos, okleveles arcjóga oktató a Danielle Collins FaceYoga Method módszerrel. Folyamatosan tanulom az új technikákat és gyakorlatokat, valamint a szépségápolási módszereket, hogy a legjobbat kaphasd tőlem arcjógából.

=

Danielle Collins nemzetközileg elismert arcjóga szakértő. 17 éve foglalkozik arcjógával és fejleszti módszerét.
Annyira lelkes vagyok az arcjóga kapcsán, hogy mostanra már Haladó arcjóga trénerként jegyez Danielle Collins az oktatói között.

Maradtak még kérdéseid? 

Mennyi időmet veszi el a kurzus? Nagyon elfoglalt vagyok ám!

Hetente 1 alkalommal, alkalmanként 1,5 órát fogunk "élőben" találkozni. Élőben úgy, hogy nem előre felvett videókat kapsz, hanem én személyesen ott leszek Veled minden alkalommal. Ezen kívül még legalább 3 x 10 percet rá kell szánnod a gyakorlásra. Tehát heti 5 napot kell arcjógáznod ahhoz, hogy tényleg lásd az eredményeket.

Mikor lesz pontosan a kurzus?

Február 7-én, hétfőn 19.00-kor kezdünk.
Minden hétfőn találkozunk, 19.00-tól 20.00 óráig legkésőbb. Tehát összesen 5 alkalommal találkozunk virtuálisan élőben. 🙂 Ha bármelyik alkalomban változás lenne, akkor értesíteni foglak a zárt Facebook csoportban és e-mailben is.

El kell utaznom majd valahova élőben is, vagy az egész kurzus online zajlik?

Az egész kurzus online zajlik, egyelőre nincsen olyan terv, hogy élő, személyes alkalmak is lesznek. 

Mi van akkor, ha lebetegszem, vagy valamiért nem jó nekem valamelyik időpont?

Nincs semmi gond, ugyanis rögzíteni fogom az összes virtuális találkozásunkat, így utólag is vissza tudod nézni, és ha kérdésed van, akkor vagy a következő alkalommal, vagy pedig a zárt Facebook csoportban fel tudod tenni. 

Én vidéken/külföldön élek. Jelentkezhetek így is a kurzusra?

Természetesen! 🙂 Mivel minden órát Zoomon keresztül fogok tartani, így a világ bármely tájáról követheted az eseményeket. 🙂 

Meddig férek hozzá a zárt Facebook csoporthoz?

A 4 hetes kurzus végéig lesz hozzáférésed a Facebook csoportbeli tagságodhoz. 🙂

Megtarthatom a felvételeket későbbre?

Igen! A felvételeket bármikor vissza tudod majd nézni, ha szükséged van ismétlésre, frissítésre. 

Adatkezelési tájékoztató - Általános szerződési feltételek - Kapcsolat: polgar.eniko@fiatalarc.hu