fbpx

Számolj le végre a haragos kinézettel, tüntesd el a szarkalábakat és tedd  hamvasan roppanóssá az arcodat, hogy végre Te is gyönyörűnek lásd magad!  

Fiatalosabb, teltebb, kisimultabb arcod lehet!
100%-ban hatásos módszerrel, botox és feltöltések nélkül!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az online workshop után Te is megtapasztaltad,

hogy miért van olyan nagy jelentősége annak, hogy az arcodat is tornáztasd és jógáztasd rendszeresen és ne csak a krémekre bízd magad.

Már nem is tűnik elérhetetlennek, hogy természetes módon tudd megőrizni arcod fiatalságát, igaz?

Láthatod, hogy nem hagylak magadra, végig segítem az utadat a hosszantartó kisimultság felé.

 

Polgár Enikő arcjóga oktató

Képzeld csak el, mi lett volna, ha már sokkal korábban elkezdhetted volna az arcjógát? 

Ha előbb a birtokába kerültél volna a tudásnak, amivel hosszú időn keresztül megőrizheted arcod fiatalos ragyoságát és kipihent simaságát?

Ha nem most kéne kapkodni, hogy "úristen, mit csináljak magammal, nyúzott vagyok és olyan, mintha mindig morcos lennék".

De tudod sosem késő, hogy egy elégedett, boldog arc nézzen vissza rád a tükörből!

 

Minden egyes nap izgatottan vártam az új gyakorlatokat. Érthetőek, szórakoztatóak, könnyen elvégezhetők, volt egy-két mozdulat, amit napközben is szívesen elővettem, mert jópofának tartottam és a kedvem is más lett tőle. Kimondottan jól esik a testemnek ill. az arcomnak, ezért rendszeresen fogom végezni az arctornát, kiegészítve az arcmasszázsomat. Ilyenkor gondolkozunk el az érintés és az ,,én idő,, fontosságáról...milyen nagy szükség van erre. Sok pénzért kozmetikushoz, plasztikai sebészhez rohanni, és egy kis ráncfeltöltésre, de ami igazán hatásos az a saját testünk-lelkünk ápolása, szeretete, kényeztetése. A kérdés az, hogy hosszútávon mi éri meg? Egy idővel groteszkké vált, lemerevedett, mimikátlan arc soha nem fog úgy ragyogni és megmutatni a valódi szépségünket, mint a saját magunk irányába fordított figyelmünk jelenlétünk. Köszönöm a lehetőséget és az értékes időt, amit ránk szántál!.

Illés Tóth Orsolya

Vedd kézbe végre a saját arcod sorsát és ne bízd magad a drága krémek vagy plasztikai beavatkozások egyébként is ideiglenes hatására!

Gyere el a 4 hetes arcfeszesítő arcjóga kurzusomra, amit kifejezetten olyan elfoglalt és igényes Nőknek fejlesztettem ki, mint amilyen Te is vagy!

Így érzed magad?
fakó

Belenézel a tükörbe és nem érted, hogy miért néz vissza rád egy fáradt, öregedő, fakó arc?

Volt már, hogy idősebbnek néztek annál, mint ahány éves valójában vagy?

Tele a szekrényed drágábbnál-drágább krémekkel, hámlasztókkal, szérumokkal, lemosókkal, mégsem érzed, hogy bármit is segítenének?

Elgondolkodtál már rajta, hogy meg kéne szerezni valamelyik celeb plasztikai sebészének a telefonszámát?

nyúzott

 Lefárasztanak az otthoni teendők. Gyerekek mellett semmire nincs időd, még megöregedni sem!

Lopott 5-10 percekre vágysz, amikor végre csak egyedül lehetsz, és nem kell csinálnod semmit.

Leharcoltnak érzed magad, és hiába vagy a 30-as éveidben, mégis úgy érzed, letűnt fiatal korod ropogós frissessége.

És ez az arcodon is meglátszik

ráncos

 40-es éveidben jársz, és elkezdett zavarni a szemed közötti 11-es vonal, mert bizony már szépen berögzült a szokásaid miatt.

Tudatos vagy az arcápolás kapcsán, de nem tudod, hogyan turbózd fel a krémeid hatását.

Egyre nehezebben regenerálódik a bőröd, és egyre több időt töltesz a tükör előtt, hogy újra arcot rajzolj magadnak. 

Kritikusan szemléled magad a tükörben és őszintén szólva nem vagy elégedett azzal, amit látsz.

Személyesen segítek Neked, hogy végre visszanyerd az önbizalmadat és egy olyan természetes módszerrel tartsd karban és fiatalítsd arcodat, ami bizonyítottan működik és tartós is!

Tudtad?

"Most már van bizonyíték arra, hogy az arcgyakorlatok javíthatnak az arc megjelenésén és csökkenthetik az öregedés látható jeleit"

Miért pont tőlem tanulj arcjógát?

Enikő vagyok, 38 éves. Főállás mellett a vállalkozásommal is foglalkozom, napi 13-14 órát is dolgozom akár!

Ez a tempó bizony bárkinek az arcát megviselné, de az arcjógával fiatalosan és feszesen tudom tartani az arcomat. Sőt, egy átforgolódott, átagyalt éjszaka után is kipihent állapotba tudom magam varázsolni.

Nem hiszek a botoxban és a feltöltésekben, a természetességben és a saját, egyedi vonásaink megőrzésében annál inkább.

Gyere és megmutatom Neked is, hogy hogyan tudod karban tartani és feszesíteni az arcodat, és elérni, hogy smink nélkül is magabiztosnak érezd magad!

Én egy 17 éve műküdő és bizonyított módszert tanítok, aminek Magyarországon az első okleveles, magyar nyelvű oktatója vagyok.

A Danielle Collins Face Yoga Method garancia arra, hogy amit tanítok, az nem csak hatékony, de biztonságos is.

Ráadásul magyarul!

Úgy érzed, megadod magadnak a legjobbat azzal, hogy prémium arcápolási termékeket veszel, de csak a pénzt dobálod kifele az ablakon, mert egy stresszes, agyonfeszített, agyonhasznált arcon sosem fogják kifejteni ezek a krémek az ígért hatást.

Megértelek, mert senki nem mondta Neked még, hogy a jó krémek és egy jó arcápolási rutin csak 50%-ban járul hozzá a szép, fiatalos, feszes archoz.
A másik 50% bizony rajtad múlik, mert nem csak nyaktól lefelé vannak izmaid, hanem nyaktól felfelé is. És mint tudod, ha nem használod, akkor nincs is rá szükséged.

a 4 hetes arcfeszesítő kurzus a megoldás

Legyél Te is részese ennek a ráncsimító és lélekmelegítő utazásnak!

Ebben a kurzusban 100% gyakorlatot kapsz tőlem: működő, fiatalító technikákat, ráadásul együtt csináljuk.

Nézz bele, hogy milyenek lesznek a videók, nézd meg, hogy tanítok én, mit tudok Neked adni!

R

10-15 perces, egy-egy problémás területre koncentráló videók. Megállítod, visszatekered, velem együtt csinálod. Ahogy és amikor Neked kényelmes!

R

Minden alkalommal újabb és újabb gyakorlatsort tanulunk be az alapok megtanulása után,  Ne feledd, ez a kurzus nem arról szól, hogy "jó majd csinálom holnap".

R

Bónusz totális arcfeszesítő minirutinok, extra tartalmak, csak ebben a kurzusban!

 

Ez vár Rád a 4 hetes arcfeszesítő
arcjóga kurzus során

N

Virtuálisan, de élőben találkozunk
Lehetőséged van 2x1 órás élő, közös gyakorlásra velem, ahol kérdéseidet is megbeszélhetjük és együtt gyakorlunk, hogy tökéletesen megismerd a pózokat. Ezt imádják a legjobban, mert a közös gyakorlás sok kérdést vet fel és hoz elő! 🙂 

N

10 perces, könnyen követhető videók
Nálam nem 120 külön gyakorlat van, egyesével 20 percig magyarázva. Tudom, hogy az időből van a legkevesebb, így 10-15 perces komplett arcjóga rutionkat kapsz. Csak kiteszed magad elé a telefonodat és már csinálhatod is, nem kell gondolkodni, hogy állítsd össze a napi gyakorlásodat.

N
5 jolly joker gyakorlat Ha semmire nincs időd, ezt az 5 gyakorlatot akkor is elvégezheted. töltsd le, vedd elő a telefonodon, amikor kell és 5 perc alatt végzel is a napi arcjógázásoddal. Kizárólag vészhelyzet esetére!
N
Extra bónuszok Egy komplett életmódváltást segítő bónuszcsomagot is kapsz tőlem, mert szerintem az arcjóga nem csak az arcunkról szól, hanem a testünk szeretetéről és tiszteletéről. Ezt szeretném elősegíteni a bónuszokkal!

Könnyen követhető 10-15 perces rutinok

Csak tedd ki magad elé a telefonodat reggel vagy este a fürdőszobában és kövesd az arcjóga gyakorlatokat. Max 15 perc és kész is vagyunk, nem kell agyalni, hogy hogy állítsd össze a napi arcjóga rutinodat.

mit mondanak azok a szupernők, akik már részt vettek a kurzusomon?

legjobb módszer

Annak ellenére, hogy 15 éve jógázom, sose próbáltam az arcjógát. Egy fantasztikus világba vezetett be Enikő. Pár hét alatt olyan gyakorlatokra tettem szert, amit alkalmazhatok minden nap és amit eddig csak a kozmetikus jó kis masszázsa után éreztem. Miután napi szinten szerintem (majdhogynem) senkinek nincs ideje, pénze kozmetikába járni, ezért az arcjóga és Enikő által mutatott, tanitott gyakorlatok számomra a 100%-os alternatíva, sőt több...annak érdekében, hogy szebb, rugalmasabb, vitálisabb legyen a bőrünk ez a legjobb módszer. Napi 5 perc! Köszönöm Enikő, minden tanácsodat, tapasztalatodat amit megosztottál velünk és a "bónusz " vendég szakértők is nagyon jók és hasznosak voltak.

Parag Veronika

élettel teli arc

Bár még sosem próbáltam, de tudom, hogy létezik jóga. Azt viszont álmomban sem gondoltam, hogy van arcjóga. Aztán találkoztam Enikővel és Ő megmutatta nekem, hogy milyen fantasztikus dolog ez. A tanfolyam alatt Enikő végig figyelt rám és persze a többiekre is. Minden gyakorlatot érthetően elmagyarázott, segített megérteni, hogy mit miért és hogyan kell helyesen csinálni. Éreztem, ahogy az óra végére megtelik az arcom élettel. Olyan, mint amikor sétálok egy nagyot a gyerekekkel a Bükkerdőben és jó alaposan kipirosodik az arcunk. Imádtam minden pillanatát a tanfolyamnak. Bárcsak gyakran lenne erre időm!

Asztalosné Gazsy Veronika

feltöltő arcjóga

Bele tudtam építeni több gyakorlatot is a reggeli és esti rutinomba. Az arcom teltebb, kevésbé fárad el a nap végére. Nekem mentálisan is nagyon feltöltő volt egy-egy alkalom, olyannak érzem, mint a testedzést, hogy az lelkileg is feltölt, feszültségmentessé tesz és màr ezért isteni, mellé pedig még szebbek és üdébbek is leszünk, ez a bónusz. Egyébként megdöbbentett az a felismerés, hogy milyen keves gyengéd mozdulatom van magam felé, ezt is olyan jó volt megtapasztalni és megtanulni, hogy bizony jó megsimogatni az arcom, megmasszírozni a fejem, nyakam.. 😊

Tilless Anna Csillag

az egész arcon dolgozunk

Az arc minden területén dolgozunk, a totális feszesítésért.

Szeretek az arc minden részén dolgozni és nem csak egy-egy területtel nagyon részletesen foglalkozni.
Úgy gondolom, hogy az arc is olyan, mint a test edzése, vannak fő területek, amikkel aznap jobban akarsz foglalkozni, de az egész testedet átmozgatod.
A kurzusomban mindenre jut idő és figyelem, de úgy, hogy a videókban az egész arcot lazítjuk és tornáztatjuk, kiemelten figyelve a problémásabb területekre. 🙂

Arcjóga Homlok területe

Homlokráncok

Kisimítjuk a homlok területét. Rengeteg stresszt hordozunk itt, ami eltorzítja az arcunkat.

Szemöldök és haragosránc

Csökkentjük a szemöldök közötti haragosránc láthatóságát és megemeljük a szemöldököt.

Nevetőráncok és ajkak

Kisimítjuk a nevetőráncokat a fiatalosabb kinézetért és feltöltjük az ajkakat természetes módon. 

Orcák feszesítése

A löttyedt almácskáknak búcsút inthetsz. Kerekítjük, feszesítjük, hogy újra szexisek legyenek.

Szem körüli terület

A legérzékenyebb terület az arcunkon, ezért kiemelt figyelmet kap. Dolgozunk a szimmetrián, szarkalábakon is.

Nyak és áll területe

A pulykanyak a múlté ezekkel a gyakorlatokkal. definiált, élesebb állvonalon dolgozunk. 

Így fogod érezni magad a kurzus után
ragyogó
Bőröd újra ragyogóvá válik. Beindul a vérkeringés. Serken az elasztin és kollagéntermelés. Jobban áll rajtad a smink. Felszívódnak a drágai krémeid hatóanyagai. Összességében fiatalosabb, kipihentebb arcod lesz, és magad is elégedett leszel a saját látványoddal.

kipihent

Az arcjóga hatására újra úgy fog kinézni az arcod, mintha csak egy iszonyú jót aludtál volna.

Emlékszel arra az érzése, amikor elmész nyaralni, és mikor visszajössz, mindenki azt mondja, hogy olyan kipihentnek nézel ki?

A 4 hetes kurzus felér egy pihentető, arc- és léleksimító nyaralással!

feszes
Az arc izmainak tornáztatása és lelazítása újra feszessé teszi az arcodat. Kisimítja a ráncokat a szemöldököd között. Nem fogják azt gondolni rólad, hogy mindig haragszol valamiért. Az ajkaid nem biggyednek lefelé, nem lesz szomorú kinézeted. A szarkalábak enyhülnek, akkor is, ha mosolyogsz.

Bemutathatom képekkel, hogy miért nem érdemes a botoxot, vagy a feltöltéseket választani.

De szerintem az a leghitelesebb, ha egy olyan Nő mondja el Neked, hogy milyen hatást tapasztalhatsz, hogyan illeszd be a napi rutinodba az arcjógát, és egyáltalán, miért válaszd az arcjógát, aki már részt vett kurzusomon.

Nézd meg, Vera hogyan építette be a gyakorlást napi rutinjába!

Mitől ilyen kisimult az arcod?

Olyan érzés lesz, mintha egy jó nyaralásból jöttél volna vissza, amikor azt mondják Neked, hogy milyen kipihent, kisimult az arcod.

EXTRA VIDEÓK ÉS BÓNUSZOK, HOGY A FESZESÍTÉS TOTÁLIS LEGYEN

#1

Dr. Varga Zsuzsanna ciklustudatossag

Ciklustudatosság e-book

Hogyan tudsz békében élni a ciklusoddal? Akár van, akár nincs ciklusod, ismerned kell a tested működését, hogy harmóniában élhesd a Nők csodás életét. Dr. Varga Zsuzsanna- Funkcionális Orvoslás Nőknek e-bookjából megtudod, hogy hogyan.

#2

Péntek Enikő Zona light edzés

Könnyed átmozgatás

Péntek Enikő könnyed átmozgató videóját akár minden nap elvégezheted. Jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy jobb legyen a közérzeted és szépen átmozgatja az egész testedet. Tudod, hogy milyen fontos a tested állapota az arcod szempontjából, ugye?

#3

nyak nyújtása arcjógázás közben

EXTRA reggeli arcjóga rutin videó

Ebben a füzetecskében 5 olyan joker gyakorlatot mutatok, amit akkor is meg tudsz csinálni, ha tényleg az utolsó dolog aznap az arcjógázás. Töltsd le, mentsd el a telefonodra és bármikor hozzáférhetsz. 5 perc és készen is vagy a napi feszesítéssel.

#4

arctapaszolás

EXTRA arctapaszolás videósorozat

Ebben a füzetecskében 5 olyan joker gyakorlatot mutatok, amit akkor is meg tudsz csinálni, ha tényleg az utolsó dolog aznap az arcjógázás. Töltsd le, mentsd el a telefonodra és bármikor hozzáférhetsz. 5 perc és készen is vagy a napi feszesítéssel.

 

#5

VIP arcjóga klub

VIP arcjóga klub tagság

A kurzus ideje alatt egy exkluzív zárt csoportot fogok vezetni, amibe kizárólag a kurzus résztvevői kerülhetnek be. Ez extra motivációt ad a gyakorláshoz.

#6

pénz-visszafizetési garancia
Én vagyok az egyetlen, akinél nem működik az arcjóga garancia
Ha az első 7 napban úgy érzed, hogy szerinted Te vagy az egyetlen kivétel, akinél az arcjóga biztos, hogy nem működik, akkor visszaadom Neked a kurzus árát.

#7

5 jokergyakorlat
5 Joker gyakorlat, ha semmire nincs időd

Ebben a füzetecskében 5 olyan joker gyakorlatot mutatok, amit akkor is meg tudsz csinálni, ha tényleg az utolsó dolog aznap az arcjógázás. Töltsd le, mentsd el a telefonodra és bármikor hozzáférhetsz. 5 perc és készen is vagy a napi feszesítéssel.

#8

személyes konzultáció arcjógázáshoz

2X1 óra közös gyakorlás velem

A legjobban ezt szeretik az arcjógázó SzuperNők! Itt megerősítjük a gyakorlatokat, elmélyítjük a tudásodat, a kétségeidet eloszlatjuk, a kérdéseidet megbeszéljük! Ennek a bónusznak az értéke nagyobb, mint az egész 4 hetes kurzusé

Tudtad?

 

"Húszévesen az arcodat a természettől kapod.
Harmincéves korodra az arcvonásaidat már az élet formálta.
Ötvenévesen viszont olyan az arcod, amit megérdemelsz."

 

Na és akinek extrém érzékeny a bőre? Segíthet az arcjóga?

Anna egy fantasztikus Nő! Anya, vállalkozónő, szín- és stílustanácsdó, és számos szerepe van még az életben, ahogy Neked is!

Rosaceás bőre sok bosszúságot okozott neki eddig, de az arcjóga kurzusom óta egyre jobban tudja kezelni bőrét és azt is megtanulta, hogy hogyan szeresse meg arcát és vonásait!

Nézd meg, mit mond Anna az arcjóga kurzusról.

nézzük, mit nyerhetsz a kurzussal

Az arcjóga nem csak arról szól, hogy feszes legyen az arcod.
Az arcjóga egy szemléletmód, egy lehetőség, hogy átformáld az életedet és jobban érezd magad a bőrödben, tokától-bokáig! 🙂

Állj be a Természtes Nők klubjába és tegyük együtt újra menővé a természetességet!
Mutatom még egyszer, hogy mit nyersz a 4 hetes  arcfeszesítő arcjóga kurzussal.

Alapcsomag arcjoga kurzus Enikovel

Alapcsomag

Könnyű, egyszerű, gyors. 4 hetes kurzus, amiben megkapod az alapokat és egy-két bónuszt is ajándékba. 

R

 10-15 perces, egy-egy problémás területre koncentráló videók heti kétszer.
Értéke
 34.900 Ft

R

Komplett nappali arcjóg rutin videó - milyen terméket használj, hogy kend fel és hogy arcjógázz mindeközben
Értéke
 3.900 Ft

R

EXTRA - Arcjóga lefekvés előtt videó - ha már csak az ágyban fekve van időd és energiád foglalkozni magaddal
Értéke
 3.900 Ft

R

Bónusz #1 - 5 joker arcjóga gyakorlat minifüzet, képekkel és leírásokkal, ha Neked még megöregedni nincs időd
Értéke
 1.900 Ft

R

Bónusz #2 - Az 5 napos minikurzus teljes videós anyaga is a Tiéd, ezzel is bővítve az arcjóga rutinok repertoráját.

44.600 Ft  helyett csak

27.900 Ft

VIPcsomag arcjoga kurzus Enikovel

VIP csomag

Az alap kurzuson felül személyesen segítek Neked, hogy a legjobb eredményeket érd el. Plusz a személyes nagy kedvencemet, az arctapaszolós workshopomat is megkapod, ami a titkos összetevő az arcfeszesítéshez vezető úton. 

R

 10-15 perces, egy-egy problémás területre koncentráló videók heti kétszer.
Értéke
 34.900 Ft

R

Komplett nappali arcjóg rutin videó - milyen terméket használj, hogy kend fel és hogy arcjógázz mindeközben
Értéke
 3.900 Ft

R

Arcjóga lefekvés előtt videó - ha már csak az ágyban fekve van időd és energiád foglalkozni magaddal
Értéke
 3.900 Ft

⬇ EXTRÁK A VIP CSOMAGBAN ⬇

R

EXTRA arctapaszolós videós kurzus -Lusta szépségápolás arctapaszoló workshop – 6 arctapaszolós videó, hogy akkor is fiatalodjon az arcod, amikor Te csak alszol
Értéke
 12.900 Ft

R

EXTRA közös gyakorlás - 2 x 1 egy órás online arcjóga velem
Értéke
 26.800 Ft

R

Bónusz #1 - Ciklustudatosság e-book - Dr. Varga Zsuzsa - Funkcionális Orvoslás
Értéke  4.900 Ft

R

Bónusz #2 - 5 joker arcjóga gyakorlat minifüzet
Értéke
 1.900 Ft

R

Bónusz #3 - Könnyed átmozgatás - Péntek Enikő - Az évedzője díjas Zona brand tulajdonos sztáredzővel
Értéke
 3.900 Ft

R

Bónusz #4 - Arcmasszázs exkluzív videó

R

Zárt VIP Facebook csoport tagság fél évig.

R

Én leszek az egyetlen, akinél nem működik az arcjóga garancia  

93.100 Ft  helyett csak

45.900 Ft

Sokat javult az arcom

Mióta belekezdten sokat javult a haragosráncom. Az arcom bal oldala elvesztette a tartását. Féloldalas a szám. Nagyon sokat javult, pedig nem olyan rég kezdtem. Mindenképp ajánlom mindenkinek.

Lisovszki Emese

Lelki feltöltődés

Nagyon jók és hatékonyak a gyakorlatok! Nekem egyúttal lelki feltöltődés is egyben. A videóval együtt könnyen elsajátítható gyakorlatok. Csak ajánlani tudom!

Kecse-Nagy Tünde

Szebbé és kipihentebbé tesz

Nagyon kellemes élmény, frissítő és relaxáló technika. Egy piszkosul fárasztó nap után elfelejteti a fel-felmerülő aggodalmakat, és nem utolsósorban szebbé és kipihentté tesz.

Lakatos-Ilku Gabriella

Énidő a rohanó mindennapokban

Ez az a program ami kiteljesiti az énidôt a rohanó mindennapokban és nem utolsó sorban látható eredménye is van csak Enikőre kell nézni. A tréning alatti közös arcjógázás segít begyakorolni a mozdulatokat amit utàna akár reggel vagy este lehet alkalmazni mint a szépségápolási rutin része.

Eibler Eleonóra

Megrendelés

Arcfeszesítő arcjóga kurzus csomagok
10-15 perces feszesítő videók

10 perces, könnyen követhető videók
Nálam nem 120 külön gyakorlatot kapsz. Tudom, hogy az időből van a legkevesebb, így 10-15 perces komplett arcjóga rutionkat kapsz. Csak kiteszed magad elé a telefonodat és már csinálhatod is, nem kell gondolkodni, hogy állítsd össze a napi gyakorlásodat.

Tematika:
1. Homlokráncok, feszültség a homlokban
2. Szemöldök területe, haragosránc
3. Nevetőráncok, marionett vonalak
4. Orcákon dolgozunk, a fiatalos, telt, megemelt arcért
5. Püffedt és karikás szemek? Soha többé!
6. Telt ajkakra vágysz feltöltés nélkül? 10 perc a dús ajkakért
7. A dupla toka és a pulykanyak a múlté! 10 perc tokátlanítás
8. Reggelizz arcjógát: 10 frissítő gyakorlat reggeli előtt
9. Vacsorázz arcjógát: 10 lazító, de feszesítő gyakorlat vacsora után
10. Totális arclazítás – 16 perc énidő a tökéletes lazításért!

30 perces konzultációs lehetőség

Ha a VIP csomagot választod, személyes konzultációs lehetőséged is lesz velem, ami csak rólad szól.

VIP Arcjóga Klub Tagság

A kurzus ideje alatt egy exkluzív zárt csoportot fogok vezetni, amibe kizárólag a kurzus résztvevői kerülhetnek be. Hidd el, a közösség ereje rendkívül inspiráló és motiváló, Te sem fogod akarni elmismásolni a gyakorlás. Itt fogsz kapni házikat is és a legjobb tudásom szerint látlak el infókkal ahhoz, hogy ez a 4 hét tényleges, tükörben látható változást hozzon Neked. Valamint személyes jelenlétemmel segítelek, hogy helyesen tudd megtanulni és kivitelezni a gyakorlatokat.

Arctapaszoló workshop

Gyorsítósáv az arcfeszesítéshez - 6 tapaszolási technikából álló videós workshop.

A lusta szépségápolás, mert a tapaszok akkor is dolgoznak, amikor Te éppen fiatalra alszod magad.

Garancia

Pénz-visszafizetési garancia – Ha az első 7 napban úgy érzed, hogy szerinted Te vagy az egyetlen kivétel, akinél az arcjóga biztos, hogy nem működik, akkor visszaadom Neked a kurzus árát

Bónuszok a totális feszesítésért

Egyedülőlló bónuszokat és extra videókat kapsz azért, hogy az arcfeszesítő arcjóga kurzusból a lehető legtöbbet tudd kihozni. Ilyen összetett kurzust egyetlen magyar arcjóga oktatónál sem fogsz találni. A legjobb szakemberekkel dolgozom együtt, hogy Te harmóniába kerülj az arcoddal és önmagaddal. 

ALAPCSOMAG

27.900 Ft

VIP CSOMAG

45.900 Ft

b

Szerződési feltételek

Ismerd meg a fiatalarc.hu szerződési feltételeit ide kattintva (új ablakban nyílik)

 

 Díjfizetés módja: A kurzus csak bankkártyával a Paylike rendszerén keresztül fizethető. Átutalásos fizetésre nincs lehetőség.  

gyakori kérdések

"Mennyi időmet veszi el a kurzus? #1"

 Naponta 10 percet rá kell szánnod a gyakorlásra. Tehát heti legalább 6 napot kell arcjógáznod ahhoz, hogy tényleg lásd az eredményeket. Ha a VIP csomagot választod, akkor 2 x1 óra közös online gyakorlás is lesz, tehát ez még plusz időráfordítás. Egyébként a saját tempódban haladsz, az anyagokat hetente kapod, így könnyebben fel tudod dolgozni és hozzá tudsz szokni a gyakorláshoz.

"Mikor lesz pontosan a kurzus? #2"

Március 19-én zárul a jelentkezés és ekkor kapod  meg az első videókat is.

"El kell utaznom majd valahova élőben is, vagy az egész kurzus online zajlik? #3"

Az egész kurzus online zajlik. Minden héten két újabb videó válik elérhetővé, így könnyen fel tudod dolgozni az anyagokat és hozzá tudsz szokni a napi arcjógázáshoz. 

"Már volt Botox kezelésem. Arcjógázhatok így is? #4"

Botox kezelés után legalább 7-8 hetet kell várni, hogy elkezdhesd dolgoztatni az arcod izmait. Mivel az összes gyakorlatot és napi minirutint online érheted el, így később is el tudsz kezdeni gyakorolni. Fontos, hogy mindenképpen konzultálj a kezelőorvosoddal botoxolás után. 

"Én külföldön élek, így is jelentkezhetek a kurzusra? #5"

Természetesen! 🙂 Mivel az élő alkalmakat Zoomon keresztül fogom tartani, valamint a videókat is online éred el, így a világ bármely tájáról követheted az eseményeket. 🙂 

"Mennyi idő múlva látom az arcjóga eredményeit? #6"

Ez természetesen teljesen egyedi, ezért nem szabad másokhoz hasonlítanod magad. Van, aki már 2 hét után látja az eredményeket, és van, aki csak 2 hónap múlva fogja észrevenni a különbséget. Ez nagyban függ az életkorodtól, az életmódtól és az elkötelezettségedtől. 🙂 

"Meddig férek hozzá a zárt FB csoporthoz? #7"

A 4 hetes kurzus végéig lesz hozzáférésed a Facebook csoportbeli tagságodhoz. 🙂

"Megtarthatom a felvételeket és videókat későbbre? #8"

Igen! A felvételeket bármikor vissza tudod majd nézni, ha szükséged van ismétlésre, frissítésre. 2023. december 31-ig férsz hozzá a teljes kurzus anyaghoz.

polgar.eniko@fiatalarc.hu

Adatkezelési tájékoztató

Általános szerződési feltételek