fbpx

Ez sikerült is! Szuper döntést hoztál! 🙂

A 9 legjobb arcjóga gyakorlat videósorozatot már kiküldtem Neked, 5 percen belül meg is kapod!

De várj még, mert van itt Neked még valami, ami segíthet, hogy turbó fokozatba kapcsold az arcfiatalításodat!

Az arcod sorsa a Te kezedben van

Az arcod sorsa a Te kezedben van!

A 9 legjobb arcjóga gyakorlat elindít a friss és kipihent arc felé vezető úton. De csak rajtad múlik, hogy milyen eredményeket érsz el az arcjógával.

Gyere velem egy további kalandra, ugyanis...

...ez még csak a jéghegy csúcsa!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ez a 9 arcjóga gyakorlat igazából csak a jéghegy csúcsa, ami abban segít Neked, hogy ízelítőt kapj ebből a csodás, természetes módszerből.

De az igazán tartós eredmények a felszín alatt rejlenek, akár csak a jéghegy 90%-a.

Most egy olyan egyedi lehetőséget mutatok Neked, amivel turbó fokozatba kapcsolhatod az arcfeszesítésedet!

5 nap alatt már látható eredményeket tudsz elérni az arcjógával és ezt a lehetőséget most egy egyedi ajánlat keretében szeretném Neked megadni!

Kérd az 5 nap alatt feszesebb arc minikurzusomat és vágj bele az arcfeszesítésbe!

Most: Elégedetlen vagy az arcod feszességével. 5 nap múlva: Elkezded érezni a változást.

Ez vár Rád az 5 napos kurzusban

N

Könnyen követhető videókat kapsz.
Nem egy-egy gyakorlatot, hanem 10 perces rutinokat, hogy egyszerűbb legyen a gyakorlás.

N

5 joker gyakorlat részletes leírással.
Ha semmire nincs időd, ezt az 5 gyakorlatot még rohanó napjaidba is be tudod építeni.

N

Arcrollerezés és bemelegítés is van az anyagban. A nyakunk bemelegítésére sosem fektetünk elég hangsúlyt. Kétféle bemelegítést is elérsz.

N

Extra bónusz.
A Tavaszváró Arcfrissítő Napok 3 videóját is beletettem a minikurzusba, így összesen 10 videót kapsz a bemelegítésekkel együtt.

 

Ezeket a videókat azonnal elkezdheted nézni:

Az extrákról se feledkezzünk meg:

Kóstolj bele az arcjóga világába és érj el fantasztikus eredményeket, akár 5 nap alatt!

10 perces minirutinok. Lecsücsülsz, vagy lefekszel, kiteszed magad elé a telefonodat és csak csinálod utánam és velem a gyakorlatokat!

Reggel vagy este érsz rá jobban, mindegy, mert ezeket könnyen beillesztheted a napi rutinodba, nem kell gondolkodni és tervezni, csak csinálni.

Most: Elégedetlen vagy az arcod feszességével. 5 nap múlva: Elkezded érezni a változást.

>

Kattints a videóra és megnézheted a tanulói felületet, és a teljes anyagot is. 🙂 Imádni fogod!

Miért hallgass rám?

Arcjcógával a szép arcért

Polga'r Eniko"

Vezető arcjóga oktató | fiatalarc.hu

Nem hiszek a botoxban és a feltöltésekben

Enikő vagyok, 39 éves. Egy multis főállás mellett a vállalkozásommal is foglalkozom, napi 13-14 órát is dolgozom akár!

Ez a tempó bizony bárkinek az arcát megviselné, de az arcjógával fiatalosan és feszesen tudom tartani az arcomat. Sőt, egy átforgolódott, átagyalt éjszaka után is kipihent állapotba tudom magam varázsolni.

Nem hiszek a botoxban és a feltöltésekben, a természetességben és a saját, egyedi vonásaink megőrzésében annál inkább.

Gyere és megmutatom Neked is, hogy hogyan tudod karban tartani és feszesíteni az arcodat, és elérni, hogy smink nélkül is magabiztosnak érezd magad!

letöltés

plusz óra arcjógázás

kisimultabb arcú Nő

Mit mond más?

Az állvonalam is kezd kifejezettebb lenni és mintha kevésbé mélyek lennének a nevetőráncaim.

Javult a testtartásom, arcom üdébb lett. Az állvonalam is kezd kifejezettebb lenni és mintha kevésbé mélyek lennének a nevető ráncaim. Nekem tetszett a kurzus, ajánlanám másoknak is. Jó az oktatói stílusod is, tetszik, hogy minden gyakorlatsor kicsit az egész arccal is foglalkozik, nemcsak a megjelölt területtel.

Svraka Mónika

Azt vettem észre, hogy a homlokomat sokkal kevésbé ráncolom, így szebb is.

Húú nekem nagyon tetszett az arcjóga kurzus. Köszönöm! Elsősorban azért, mert isteni volt magammal és az arcommal foglalkozni. Szinte rám ragadt az a szeretet és lelkesedés, ahogyan beszélsz erről a témáról. Imádom, amikor mondod hogyan bánjuk az arcunkkal:) Sokkal jobban szeretem magam amióta elkezdtem.

Takács Neléta Linda 

Az arcom teltebb, kevésbé fárad el a nap végére. Nekem mentálisan is nagyon feltöltő

Bele tudtam építeni több gyakorlatot is a reggeli és esti rutinomba. Az arcom teltebb, kevésbé fárad el a nap végére. Nekem mentálisan is nagyon feltöltő, olyannak érzem, mint a testedzést, hogy az lelkileg is feltölt. 😊

Tilless Anna Csillag

 

Arcjcógával a szép arcért

Polga'r Eniko"

Vezető arcjóga oktató | fiatalarc.hu

Az arcod sorsa a te kezedben van!

Te is megérdemled, hogy rendszeres gondoskodásban legyen részed. Az arcod sorsa a te kezedben van, legyen szó akár egy jól megválasztott kozmetikumról, arckezelésről, vagy természetes módszerekkel történő otthoni gondoskodásról. Én az eszközt adom Neked és megtanítalak hatékonyan használni. A többi rajtad múlik!

Napi 10 perc magadra fordított idő neked is jár! Ebből ne engedj!

5 nap alatt feszesebb arc minikurzus most Extra videókkal

EGYEDI TANULÓI FELÜLET

Egy zárt, egyedi tanulói felületen nézheted a videókat. Minden egy helyen elérhető, telefonon és laptopon is tudod indítani, kényelemes és egyszerű, hogy ne legyen semmilyen akadály az arcjóga gyakorlásod előtt.

10 perces arcjóga gyakorlatok

5 napra felosztott videós anyagok, kevesebb, mint 10 perc alatt elvégezhető arcjóga minirutinokkal. Kerekebb orcák, dúsabb ajkak, reggeli frissítő arcjóga, esti levezető arcjóga, nyúzott arc frissítése. Ezek mind benne vannak az 5 napos anyagban. 

5 joker gyakorlat letölthető

Egy telefonra letölthető puskát is kapsz 5 joker gyakorlattal, amit 5 perc alatt el tudsz végezni. Ha aznap nincs időd gyakorolni, vagy épp utazáson vagy, hektikusak a napjaid, akkor csak előkapod a lementett képeid közül a telefonodról, és a leírás és képek alapján elvégzed a gyakorlatokat. Kész is vagy a napi arcjóga rutinoddal.

Extra arcfrissítő napok videói

Az eddigi legnépszerűbb Tavaszváró Arcfrissítő Napok élő 3 napos kihívás videóit is megkapod most, így további 3 komplett arcjóga rutinnal egészül ki a minikurzus. Sose fogod megunni ezeket az anyagokat, olyan változatossá tudod tenni a gyakorlást. 

8 990 Ft

4.890 Ft

Ezt most nem kérem, inkább várok még, hátha majd az idő megoldja a problémát.

Maradtak még kérdéseid?

Meddig érem el ezeket a videókat?

Mondanám, hogy örökös hozzáférésed van, de én sem élek örökre, Te sem élsz örökre, szóval amíg a szolgáltatást tudom biztosítani számodra, addig eléred. 🙂 Majdnem örökre.

Hol érem el a videókat?

Egy zárt tanulói felületen vannak felöltve a videók. Mind az 5 napos minikurzus, mind pedig a Tavaszváró Arcfrissítő Napok videóit megtalálod egy-egy modulban. A tanulói felületet a visszaigazoló e-mailből, vagy pedig a www.fiatalarc.hu oldal főoldalán a jobb felső sarokban lévő "Belépés az arcjóga butikba" gombra kattintva is eléred azonnal. 

Én nem Magyarországon élek. Így is hozzáférek a videókhoz?

Természetesen! Ez egy teljesen online felület, a világon bárhonnan be tudsz lépni és tudod nézni az arcjóga kurzus videóit. 

Milyen technikai feltételei vannak annak, hogy elérjem a kurzus anyagait?

Kell egy laptop vagy asztali számítógép, vagy mobiltelefon, valamint kell internet is. Internet nélkül nem fogod elérni a videókat, így offline állapotban sajnos nem tudod nézni és gyakorolni. 

Átutalással lehet fizetni?

Csak bankkártyával tudod kifizetni a kurzust. Rengeteget dolgoztam azzal, hogy minden flottul menjen, miután kifizeted kártyával: automatikusan kapod a belépési adatokat, a számlát, a visszaigazoló levelet, mindent. Átutalásnál ezt nem tudom jelenleg megoldani, így csak bankkártyás fizetést tudok elfogadni.

Mennyi idő alatt látom majd az arcjóga eredményeit?

Ez egyénenként teljesen eltérő, azt kell, hogy mondjam. De ökölszabályként az alábbiakkal tudok szolgálni: Az első alkalommal is már érezni fogod a hatását, hiszen dolgoztatod azokat az izmokat, amiket eddig még nem és lelazítod azokat, amiket eddig túlhasználtál. Azonnal felpezsdülést fogsz érezni és látni is az arcodon. 1 hét rendszeres gyakorlás után már látni fogod, hogy simulnak a finomabb vonalak és lazulnak a haragosráncok. 4 hét gyakorlás után észrevehetően csökken a tokád mérete, formálódik az arcod, fiatalosabbnak fogod érezni magad és látni is, sokkal kipihentebb arcod lesz. 

Egy héten hányszor kell arcjógázni?

Egy héten 5, maximum 6 alkalommal, napi 10-15 percet. Az én módszeremmel legalábbis. Vannak más módszerek és más tanítások is, de ez itt nem más, hanem én, és én ezt ajánlom. Kezdésnek, hogy beépüljön a napi szokásaid közé, elég, ha heti háromszor beépíted a napjaidba, utána úgyis meglátod, hogy hogyan tudod hosszú távon beépíteni a mindennapjaidba. 

Te hol tanultad az arcjógát?

Én Danielle Collins The Face Yoga Experttől tanultam az arcjógát, 2021-ben szereztem meg a hivatalos arcjóga oktatói engedélyemet. Azóta saját magamon is kísérletezem, folyamatosan tanulok új technikákat, kombinálom a jól működő gyakorlatokat és módszereket.