fbpx

Sikerült is a jelentkezésed!
De van még itt Neked valami, figyelj!

A Tavaszváró Arcfrissítő Napok (március 11-14-ig) videóit és élő bejelentkezéseit csak a 4 nap alatt éred majd el. Pedig annyira értékes anyagot adok le minden alkalommal, hogy kár lenne érte, ha csak 4 napig láthatnád.

Mit szólnál, ha 60 napig elérnéd az összes anyagot, videót, tanítást, élőt, amit a 4 napban leadok? Így biztosan lesz időd gyakorolni akkor is, ha a nem mindig érsz rá március 11-14. között.

Az arcod sorsa a Te kezedben van

Tavaszváró Arcfrissítő Bérlet

Válts 60 napos bérletet és a Tavaszváró Arcfrissítő Napok után az összes anyagot megkapod egy zárt tanulói felületen. A hozzáférést vásárlás után kapod meg, az anyagokat pedig a Tavaszváró Arcfrissítő Napok végén, azaz március 15-én töltöm fel. Ekkor kezdődik a 60 napos hozzáférésed is.

Ez egy egyszeri ajánlat, addig él, amíg be nem csukod ezt az ablakot.

EGYEDI TANULÓI FELÜLET 60 NAPIG

Egy zárt, egyedi tanulói felületen nézheted a videókat. Minden egy helyen elérhető, telefonon és laptopon is tudod indítani, kényelemes és egyszerű, hogy ne legyen semmilyen akadály az arcjóga gyakorlásod előtt.

4 nap videói és az élők felvételei

A teljes anyagot vissza tudod nézni 60 napig. Mind a négy nap témáját körüljáró videókat és a két élő alkalom felvételét is. 60 napig korlátlanul hozzáférsz

2.000 Ft

Ezt most nem kérem, köszönöm.