fbpx

ingyenes videók

Hogyan legyen teltebb ajkad feltöltés nélkül,
4 egyszerű lépésben?

4 videó, 4 azonnal bevethető technika a téma szakértőjétől.

Most: elégedetlen vagy az ajkaiddal. Egy hét múlva ilyenkor már szexisebbnek érzed.

Mikor kezdhetem az arcjógát?

A Danielle Collins Arcjóga módszer már megelőzésre is használható, egészen 18 éves kortól kezdve. Minél hamarabb kezded el az arcjógát, annál később fogod látni az idősödés jeleit. Ugyanakkor soha nem késő elkezdeni az arcizmok edzését a vérkeringés fokozására és az arctónus fejlesztésére.

Milyen gyorsan lesz eredmény?

Az eredmény minden egyes embernél eltérő. A legtöbb arcjóga gyakorlat után már egyből érezheted az eredményt, mivel az izmaidban olyan érzés lesz, mintha jól megdolgoztattad volna. Érzed majd, hogy kevésbé feszült az arcod, és szépen kipirul a fokozott vérkeringésnek köszönhetően.

Az arcjóga tönkreteszi a bőrt?

Az arcjógával biztonságosan, hatékonyan és természetesen lehet egészséges bőröd. Arra tanítalak, hogy az arcod izmait lassan, kontrolláltan dolgoztasd meg, és gyakorlás közben elkerüld a bőr ráncolását, nyúzását. Az arc edzésével tulajdonképpen izomrost épül, ami csökkenti a ráncokat. 

Kérd még ma a videókat, és már egyből kezdheted is a gyakorlást, hogy ajkaid teltebbek és szexisebbek legyenek, feltöltés nélkül!

 

Hogyan kezdd el az arcjógát, hogy eredményeket is láss?

Ebben a videóban megmutatom, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy elkezdhesd az arcjógát és azt hatékonyan is tudd végezni, a hosszantartó eredmények érdekében. Meg fogsz lepődni, hogy milyen egyszerű.

Egy könnyű, relaxáló masszázsgyakorlat, ami segít teltebbé tenni az ajkakat.

Van néhány szabad perced a dugóban ülve és eltöltenéd hasznosan? Ebben a videóban megmutatom, hogyan tudod dúsítani ajkaidat egy finom technikával,  gyorsan és könnyen.

Hogyan pezsdül fel a vér ajkaidban egy gyerekkorunkban sokat használt gesztustól?

Visszanyúlunk az alapokhoz és olyan bizsergető technikát mutatok Neked, amivel pillanatok alatt pezsgő és rózsás lesz az ajkad. Csak bírd ki röhögés nélkül!

Hogyan teszi dúsabbá ajkaidat egy vicces, ámde hatékony gyakorlat?

Ehhez a gyakorlathoz tiszta kézre és némi elszántságra van szükséged. Beljebb megyünk ugyanis az orális térbe és belülről dolgoztatjuk meg azokat a csodás, puha ajkakat.

Most: elégedetlen vagy az ajkaiddal. Egy hét múlva ilyenkor már szexisebbnek érzed.

Kitől fogod tanulni az arcjógát?

Polgár Enikő 

57 izom van az arcunkon és nyakunkon. Mégis hogy lehet, hogy ezeket sosem tornáztatjuk?
A Danielle Collins Face Yoga módszer természetes módon járul hozzá ahhoz, hogy fiatalabbnak nézz ki és egészségesebbnek érezd magad.

E módszer első magyar okleveles arcjóga oktatójaként, arctorna, arcmasszázs, és lazító technikákat tanítok Neked élvezetes és szórakoztató módon.

Megmutatom a beavatkozások, feltöltések és tű nélküli arcfiatalodást titkait Neked, ami egyszerűbb, mint hinnéd.

Most: elégedetlen vagy az ajkaiddal. Egy hét múlva ilyenkor már szexisebbnek érzed.