fbpx
Oldal kiválasztása

Feszesebb arc bónuszcsomag

3 490 Ft

Már csak két lépés, és már a Tiéd is ez a fantasztikus csomag. Tedd a kosárba a terméket, majd a “Kosár” gombra kattintva a pénztár oldalon add meg a számlázáshoz szükséges adataidat!

A sok ingyenes anyag és arcjóga gyakorlat között természetes, hogy elveszel.
Íme a Te 5 napos gyakorlatsorod a fiatalosabb, feszesebb arcért!

Tartalom:

  • Üdv. az arcjóga világában
  • Mi az az arcjóga és miért van rá szükség?
  • 3+1 tipp a hatékony arcjógázáshoz
  • 10 perces arcjóga gyakorlatok 5 napra
  • 5 “semmire nincs időm” joker gyakorlat

A Danielle Collins Face Yoga Method – amelynek én vagyok Magyarországon az első hivatalos, okleveles oktatója – egy természetes módja annak, hogy fiatalabbnak és egészségesebbnek nézz ki és annak is érezd magad. Ez az arcjóga módszer az arctornát, akupresszúrás pontok stimulálását, az arcmasszázst és az arc lazítását, relaxációját kombinálja.

Tudtad, hogy amint bent, úgy kint? Hosszabban fogalmazva, amit megeszel, az fog meglátszódni az arcodon. Ezért is nagyon fontos, hogy mit kensz magadra, és mit viszel be a testedbe.
A 100 szépítő alapanyag munkafüzettel Lupui Iza inzulinrezisztensek életmód mentora 100 olyan alapanyagot mutat be, amivel garantáltan felturbózhatod az arcjóga és a krémeid hatását, valamint extra tippekkel is ellát.

Sosincs időd reggelizni? Csak néhány dolog van otthon, amiből reggel valamit rittyenteni kéne? Akkor Neked való ez az anyag, amit Szabó Jucus, az 5 hozzávaló bloggere készített kizárólag a Fiatalarc arcjógázóinak! 5 alapanyagból szépítő reggeliket állíthatsz össze! Igazi főnyeremény!

A tökéletes szépítő csomag, hogy ragyogni tudj, kívül-belül.

Kategória: