fbpx

[Videós útmutató]: így nyerd vissza kipihent, fiatalos, ragyogó arcodat, akkor is,
ha semmire nincs időd!

Ebben a videósorozatban a
9 legnépszerűbb arcjóga gyakorlatot tanítom meg neked!

Minden videónál érthetően magyarázom, hogyan kell helyesen csinálni a gyakorlatot.
1 percet töltünk az arc minden területén.

Hatékonyan és biztonságosan akarod végezni az arcjógát?
Akkor ezekre figyelj oda!

N

Legyen tiszta a kezed és az arcod is, mosd le a sminkedet, és alaposan mosd meg a kezed is.

N

Figyelj oda a testtartásodra, ne görnyedj, ne húzd a vállad fel a füledhez! Húzd ki magad, legyen szép hosszú a nyakad, álladat párhuzamosan tartsd a padlóval.

N

Készíts egy kis szérumot, arcolajat vagy krémet, bizonyos gyakorlatoknál fontos, hogy kicsit csússzon a bőröd.

N

Mindig a saját szintednek megfelelően gyakorolj! Ha valami kellemetlen, akkor azt inkább hagyd abba, vagy vegyél vissza az intenzitásából!

#1 - Vezessük el a nyirokfolyadékot a vékony nyakért és kontúros arcért!

Füled alá teszed a kezedet, az ujjaidat és kicsit elkezded finoman előre-hátra mozgatni a bőrt. Nem kell erősen, nem kell mélyen nyomni, mintha masszíroznád, hanem csak egy kicsit megrázogatjuk, felélesztjük itt a nyirokfolyadékot, és szépen elkezdjük az ujjainkkal lefele vezetni ezt a folyadékot.

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

Nagyon finom, pihe-puha mozdulatokkal simogasd végig a nyakadat, hogy ez a felgyülemlett nyirokfolyadék, ez el tudjon szépen vezetődni

Ugye a testünknek a takarító brigádja az a nyirokkeringés, ami elvezeti a sok felgyülemlett káros anyagot, viszont ennek a nyirokkeringésnek nincsen egy pumpája, mint amilyen a szív a vérkeringésnek. Úgyhogy nekünk kell segíteni abban, hogy ezt a pangó folyadékot, ami az arcunkban és a nyakunkban is felgyűlik, ezt el tudjuk szépen vezetni.

Ez a mozdulatsor abban különbözik a masszázstól, amivel ugye felemeljük az izmokat, hogy az egy erőteljesebb masszázsmozdulat, amivel tényleg mélyebben a bőr mély szövetei alatt az izmokkal dolgozunk, viszont amikor a nyirokfolyadékot szeretnénk elvezetni az arcunkról, akkor csak nagyon puhán, finoman tesszük ezt.

Oké, és itt maradsz a kis ujjacskáiddal, szépen megmozgatod itt a kulcscsontod fölötti részt, ide bevezetjük a nyirokfolyadékot, hogy szép hosszú nyakunk legyen, vékony nyakunk, definiált állunk, eltűnjön a tokánk és a szemünk alatti táskák is eltűnjenek. Mind-mind a nyirokfolyadékok okozza.

#2 - Nyak és toka feszesítése

A nyakunk és a tokánk területével folytatjuk. Fordítsd oldalra a fejedet, egy nagyon picit picit hátra, épp hogy húzódjon. Itt ez a nagy izom érezd, hogy kellemesen nyúlik, és kinyújtod a nyelvedet, és megpróbálod az orrod hegyét elérni vele.

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

A nyakunk és a tokánk területével folytatjuk. Fordítsd oldalra a fejedet, egy nagyon picit picit hátra, épp hogy húzódjon. Itt ez a nagy izom érezd, hogy kellemesen nyúlik, és kinyújtod a nyelvedet, és megpróbálod az orrod hegyét elérni vele. Azt fogod érezni, hogy itt a tokád alatti rész húzódik kellemesen. Ezt fogjuk megdolgoztatni. Húsz számolásig csináljuk, egyszer az egyik oldalra, aztán a másik oldalra. A húsz számolás után szólni fogok. Kezdjük. Tehát oldalra fordítod a fejedet, egy picit hátrabiccented.

Átforgatjuk a másik oldalra. Oldalra fordítod, picit hátrabiccented és kinyújtod a nyelvedet, megpróbálod elérni az orrod hegyét.

És találkozunk a következő videóban!

#3 - Orcák feszesítése

Megdolgoztatjuk az orcáinkat is! O alakot formázunk az ajkainkból, úgy, hogy eltakarjuk a fogunkat az ajkainkkal.

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

Majd miután megvan az ó, az ajkaidnak a sarkát fölfele húzod, úgy, hogy megpróbálod az orcáidat dolgoztatni. Nem a szemedet húzogatod össze, és nem pedig azt ráncolod, hanem megpróbálod kontrolláltan az orcáidat fölhúzni.

Ha ez nem megy, akkor lefogod szépen a szemedet, hogy ne ráncolódjon. Majd O-t formázol és felhúzod az ajkaid sarkát. Megint O, megint fel. És ezt folytatod.

 És találkozunk a következő videóban!

#4 - Orcakerekítés

Továbbra is az orcánkkal dolgozunk. Ismételten eltakarjuk a fogsorunkat az ajkainkkal, összezárjuk az ajkainkat teljesen, és a sarkát pedig megint fölfele húzzuk.

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

De ezúttal lefogjuk a kialakuló gyűrődést vagy a ráncot az orrunk mellett. Tehát mutatom a gyakorlatot.

És elengedjük, majd megcsináljuk még egyszer. Tehát összecsukod az ajkaidat, fölfele nyomod a sarkaidat az ajkaidnak, és így tartod tíz másodpercig vagy tíz számolásig. Szólok, amikor vége.

És megcsináljuk harmadszorra is. Harmadjára érezni fogod, hogy már nagyon-nagyon megdolgoztattad az arcáidat.

#5 - Pezsdítsd fel a bőröd!

Ha úgy érzed, hogy kicsit fáradt a bőröd, elkezdett egy kicsit lógni az arcod, fáradtabban ébredsz föl reggel, akkor ez a gyakorlat tökéletes arra, hogy fölélénkítsd az arcodat, beindítsd a vérkeringést, ezzel bevidd a szérumokat, a krémeidet a reggeli arcápolási rutinodban, és egy gyönyörű sminket is fel tudj magadra varázsolni a végére, hiszen egy élettel teli ragyogó, frissebb arcod, bőröd lesz.

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

Két ujjadat összeteszed és szépen az orcáid alatti izom alá nyúlsz, fölfele nyomod és elengeded. Ez egy nagyon dinamikus mozdulatsor. Figyelj arra, hogy ne a bőrödet rángasd, hanem tényleg az izommal dolgozik, és azt nyomd fölfele.

Szépen belülről kifelé haladva fölnyomod az izmodat, és egy ilyen kis mozdulattal el is engeded.

Ennek a gyakorlatnak a végére érezni fogod, hogy tényleg jól felpezsdült a vérkeringésed, a bőröd, érezni fogod a bizsergést, és azt is, hogy az orcád mintha kicsit már magasabban is lenne.

Találkozunk a következő videóban!

#6 - Szem alatti táskák eltüntetése

Szemünk alatti táskákon fogunk dolgozni, három ujjaddal a szemed alatti táskára, vagy annak a helyére teszed az ujjaidat, és szépen elkezdesz vele pulzálni.

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

Ezzel a gyakorlattal a szem alatt lévő pangó nyirokfolyadékot vezetjük el, ami a táskákat is okozza. Szépen pulzálunk vele, ezt a gyakorlatot is egy percig csináljuk, és a gyakorlat végére érezni fogod, hogy egy kicsit felpezsdült a szemed alatti terület. Frissebbnek fogod érezni a szemedet.

Én is általánosságban frissebbnek fogom érezni az arcodat is. Még egy kicsit csináljuk.

Közben ne felejtsd el, hogy a válladat mindig ereszd le, ne húzd föl a nyakadat, ne húzd föl a válladat a füleidhez, hanem mindig ereszd le szépen egyenes háttal és egyenletesen próbálja meg lélegezni.

És találkozunk a következő videóban.

#7 - Szemtorna

Nap során rendkívül sokat használjuk a szemünket, de nem jó módon, ezért egy kis szemtornával megpróbáljuk lelazítani a szemünk körülött lévő izmokat.

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

Tedd a mutatóujjadat a szemöldököd fölé, ahol a legmagasabb pontja van, próbáld meg ott lefogni a szemöldöködet, és így nagyra nyitni a szemedet. Figyelj arra, hogy a válladat told le, és a homlokodat pedig ne mozdítsd. Hogyha nem megy és a homlokodat mindenképpen mozgatni próbálod, akkor fogd le az ujjaiddal a homlokodat, és így nyisd nagyra a szemedet. Majd engedd el.

Ujjaidat a szemöldököd fölé, lefogod a szemöldöködet, nem kell lefele nyomni, egyszerűen csak tartsd a helyén. Nagyra nyitod a szemedet.

És tíz után elengeded. És ezt megcsináljuk még egyszer utoljára. Mutatóujjadat a szemöldököd fölé, megtartod a szemöldöködet, és nagyra kinyitod a szemedet. Így tartod, közben lélegzel, nem tartod benn a levegőt. Ha pislogni kell közben, nem gond.

Találkozunk a következő videóban.

#8 - Haragosránc

Szemöldökünk közötti területtel foglalkozunk, formáz kampót a mutatóujjadból, és az orrnyergedtől indítva egészen a hajvonalig szépen fölfele, masszírozd végig.

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

Ezen a területen nagyon sok feszültséget hordozunk, egész nap összehúzzuk a szemöldökünket. Ha nem értünk valamit, nem látunk jól valamit, mondjuk a monitoron. Ha haragosak vagyunk, ugye ebből is adódik a neve, hogy haragos lánc. Szóval nagyon sokat húzkodjuk össze a szemöldökünket, és ez odáig vezet, hogy ezek a ráncok szépen elkezdenek mélyülni és ezáltal berögzülni. Ugye a szokás hatalma az arcunkra is ki van írva. Úgyhogy ezzel a kampós mozdulattal szépen megpróbáljuk kilazítani, kisimítani ezt a ráncot itt a szemünk között, vagy ezt az izmot ellazítani. Kifele is csinálhatod mindkét irányba.

#9 - Homloklazítás és levezetés

Lelazítjuk a homlokunkat. Ehhez nem kell mást tenned, csak az ujjaiddal szépen, belülről kifelé haladva egészen a halántékodig elsimítod a bőrt...

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

...egy nagyon kicsit erősebben nyomhatod, de nem kell persze túl erősen, mintha masszíroznád magadat, hanem egyszerűen csak szépen elsimítjuk, lelazítjuk a homlok területét is, ahol szintén rengeteg feszültséget hordozunk a nap során.

Majd a végén átütögetjük az egész arcunkat, ezzel is egy picit fölélénkítjük és tovább lazítjuk, hogy az összes feszültség kimenjen belőle, hiszen az a legfontosabb, hogy a feszülő egész nap használatban lévő izmokat szépen ellazítsuk, hogy a bőr is ki tudjon simulni.

Egészségedre! Szia

Innentől kezdve az arcod sorsa a Te kezedben van!
Hát nem felszabadító érzés?

Te is megérdemled, hogy rendszeres gondoskodásban legyen részed. Az arcod sorsa a te kezedben van, legyen szó akár egy jól megválasztott kozmetikumról, arckezelésről, vagy természetes módszerekkel történő otthoni gondoskodásról. Én az eszközt adom Neked és megtanítalak hatékonyan használni. A többi rajtad múlik!

Ezért is mondom, hogy ne hagyd magad lecsúszni a 4890 forintos kedvezményes ajánlatomról!

Ez a minitanfolyam egy életre szóló eszközt ad a kezedbe, és egyben szabadságot is, mivel nem leszel ráutalva sem drága kozmetikumokra, sem pedig különféle feltöltésekre, botoxra és egyéb beavatkozásokra.

?

Még 24 óráig a Tiéd lehet az 54%-os kedvezmény és a 11 videós tanfolyam! Miért hagynád ki?

5 nap alatt feszesebb arc minikurzus most Extra videókkal

EGYEDI TANULÓI FELÜLET

Egy zárt, egyedi tanulói felületen nézheted a videókat. Minden egy helyen elérhető, telefonon és laptopon is tudod indítani, kényelemes és egyszerű, hogy ne legyen semmilyen akadály az arcjóga gyakorlásod előtt.

10 perces arcjóga gyakorlatok

5 napra felosztott videós anyagok, kevesebb, mint 10 perc alatt elvégezhető arcjóga minirutinokkal. Kerekebb orcák, dúsabb ajkak, reggeli frissítő arcjóga, esti levezető arcjóga, nyúzott arc frissítése. Ezek mind benne vannak az 5 napos anyagban. 

5 joker gyakorlat letölthető

Egy telefonra letölthető puskát is kapsz 5 joker gyakorlattal, amit 5 perc alatt el tudsz végezni. Ha aznap nincs időd gyakorolni, vagy épp utazáson vagy, hektikusak a napjaid, akkor csak előkapod a lementett képeid közül a telefonodról, és a leírás és képek alapján elvégzed a gyakorlatokat. Kész is vagy a napi arcjóga rutinoddal.

Extra arcfrissítő napok videói

Az eddigi legnépszerűbb Tavaszváró Arcfrissítő Napok élő 3 napos kihívás videóit is megkapod most, így további 3 komplett arcjóga rutinnal egészül ki a minikurzus. Sose fogod megunni ezeket az anyagokat, olyan változatossá tudod tenni a gyakorlást. 

8 990 Ft

4.890 Ft

polgar.eniko@fiatalarc.hu

Adatkezelési tájékoztató

Általános szerződési feltételek