fbpx

[Videós útmutató]: így nyerd vissza kipihent, fiatalos, ragyogó arcodat, akkor is,
ha semmire nincs időd!

Ebben a videósorozatban a
9 legnépszerűbb arcjóga gyakorlatot tanítom meg neked!

Minden videónál érthetően magyarázom, hogyan kell helyesen csinálni a gyakorlatot.
1 percet töltünk az arc minden területén.

Hatékonyan és biztonságosan akarod végezni az arcjógát?
Akkor ezekre figyelj oda!

N

Legyen tiszta a kezed és az arcod is, mosd le a sminkedet, és alaposan mosd meg a kezed is.

N

Figyelj oda a testtartásodra, ne görnyedj, ne húzd a vállad fel a füledhez! Húzd ki magad, legyen szép hosszú a nyakad, álladat párhuzamosan tartsd a padlóval.

N

Készíts egy kis szérumot, arcolajat vagy krémet, bizonyos gyakorlatoknál fontos, hogy kicsit csússzon a bőröd.

N

Mindig a saját szintednek megfelelően gyakorolj! Ha valami kellemetlen, akkor azt inkább hagyd abba, vagy vegyél vissza az intenzitásából!

#1 - Vezessük el a nyirokfolyadékot a vékony nyakért és kontúros arcért!

Füled alá teszed a kezedet, az ujjaidat és kicsit elkezded finoman előre-hátra mozgatni a bőrt. Nem kell erősen, nem kell mélyen nyomni, mintha masszíroznád, hanem csak egy kicsit megrázogatjuk, felélesztjük itt a nyirokfolyadékot, és szépen elkezdjük az ujjainkkal lefele vezetni ezt a folyadékot.

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

Nagyon finom, pihe-puha mozdulatokkal simogasd végig a nyakadat, hogy ez a felgyülemlett nyirokfolyadék, ez el tudjon szépen vezetődni

Ugye a testünknek a takarító brigádja az a nyirokkeringés, ami elvezeti a sok felgyülemlett káros anyagot, viszont ennek a nyirokkeringésnek nincsen egy pumpája, mint amilyen a szív a vérkeringésnek. Úgyhogy nekünk kell segíteni abban, hogy ezt a pangó folyadékot, ami az arcunkban és a nyakunkban is felgyűlik, ezt el tudjuk szépen vezetni.

Ez a mozdulatsor abban különbözik a masszázstól, amivel ugye felemeljük az izmokat, hogy az egy erőteljesebb masszázsmozdulat, amivel tényleg mélyebben a bőr mély szövetei alatt az izmokkal dolgozunk, viszont amikor a nyirokfolyadékot szeretnénk elvezetni az arcunkról, akkor csak nagyon puhán, finoman tesszük ezt.

Oké, és itt maradsz a kis ujjacskáiddal, szépen megmozgatod itt a kulcscsontod fölötti részt, ide bevezetjük a nyirokfolyadékot, hogy szép hosszú nyakunk legyen, vékony nyakunk, definiált állunk, eltűnjön a tokánk és a szemünk alatti táskák is eltűnjenek. Mind-mind a nyirokfolyadékok okozza.

#2 - Nyak és toka feszesítése

A nyakunk és a tokánk területével folytatjuk. Fordítsd oldalra a fejedet, egy nagyon picit picit hátra, épp hogy húzódjon. Itt ez a nagy izom érezd, hogy kellemesen nyúlik, és kinyújtod a nyelvedet, és megpróbálod az orrod hegyét elérni vele.

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

A nyakunk és a tokánk területével folytatjuk. Fordítsd oldalra a fejedet, egy nagyon picit picit hátra, épp hogy húzódjon. Itt ez a nagy izom érezd, hogy kellemesen nyúlik, és kinyújtod a nyelvedet, és megpróbálod az orrod hegyét elérni vele. Azt fogod érezni, hogy itt a tokád alatti rész húzódik kellemesen. Ezt fogjuk megdolgoztatni. Húsz számolásig csináljuk, egyszer az egyik oldalra, aztán a másik oldalra. A húsz számolás után szólni fogok. Kezdjük. Tehát oldalra fordítod a fejedet, egy picit hátrabiccented.

Átforgatjuk a másik oldalra. Oldalra fordítod, picit hátrabiccented és kinyújtod a nyelvedet, megpróbálod elérni az orrod hegyét.

És találkozunk a következő videóban!

#3 - Orcák feszesítése

Megdolgoztatjuk az orcáinkat is! O alakot formázunk az ajkainkból, úgy, hogy eltakarjuk a fogunkat az ajkainkkal.

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

Majd miután megvan az ó, az ajkaidnak a sarkát fölfele húzod, úgy, hogy megpróbálod az orcáidat dolgoztatni. Nem a szemedet húzogatod össze, és nem pedig azt ráncolod, hanem megpróbálod kontrolláltan az orcáidat fölhúzni.

Ha ez nem megy, akkor lefogod szépen a szemedet, hogy ne ráncolódjon. Majd O-t formázol és felhúzod az ajkaid sarkát. Megint O, megint fel. És ezt folytatod.

 És találkozunk a következő videóban!

Na és mi a második fogás?

Ez a 9 darab 1 perces gyakorlat olyan, mint egy előétel: gyorsan el tudod fogyasztani, de az éhségedet még nem csillapítja. Sőt! Csak méginkább megjön az étvágyad!

Az igazán tartós eredmények a felszín alatt rejlenek, akár csak a jéghegy 90%-a.

Most egy olyan egyedi lehetőséget mutatok Neked, amivel turbó fokozatba kapcsolhatod az arcfeszesítésedet!

5 nap alatt már igazán látható és érezhető eredményeket tudsz elérni az arcjógával és ezt a lehetőséget most egy egyedi ajánlat keretében szeretném Neked megadni!

?

Bár most három nap alatt megkapod az előételt, de itt egy komplett mini tanfolyam lehet a Tiéd!

5 teljes minirutin videóval támadjuk a nyúzottságot, a lógó orcákat, a vékony ajkakat, és reggeli frissítő és lefekvés előtti lazító, ámde feszesítő gyakorlatokat is csinálunk

2 bemelegítő videó – egy hosszabb és egy rövidebb, gyorsabb, ha ráérősre vennéd, vagy ha épp rohansz

1 Szépségrolleres videó – így használd hatékonyan a szépségrollert

3 Extra bónusz videó az eddigi legnépszerűbb 3 napos kihívásomból: Szemkörnyék lazítása, szemhéjemelés, tokatonizálás és frissítő komplett rutin.

?

Tehát összesen 11 komplett arcjóga rutin videót kapsz most 3 napig 54%-os kedvezménnyel!

5 nap alatt feszesebb arc minikurzus most Extra videókkal

EGYEDI TANULÓI FELÜLET

Egy zárt, egyedi tanulói felületen nézheted a videókat. Minden egy helyen elérhető, telefonon és laptopon is tudod indítani, kényelemes és egyszerű, hogy ne legyen semmilyen akadály az arcjóga gyakorlásod előtt.

10 perces arcjóga gyakorlatok

5 napra felosztott videós anyagok, kevesebb, mint 10 perc alatt elvégezhető arcjóga minirutinokkal. Kerekebb orcák, dúsabb ajkak, reggeli frissítő arcjóga, esti levezető arcjóga, nyúzott arc frissítése. Ezek mind benne vannak az 5 napos anyagban. 

5 joker gyakorlat letölthető

Egy telefonra letölthető puskát is kapsz 5 joker gyakorlattal, amit 5 perc alatt el tudsz végezni. Ha aznap nincs időd gyakorolni, vagy épp utazáson vagy, hektikusak a napjaid, akkor csak előkapod a lementett képeid közül a telefonodról, és a leírás és képek alapján elvégzed a gyakorlatokat. Kész is vagy a napi arcjóga rutinoddal.

Extra arcfrissítő napok videói

Az eddigi legnépszerűbb Tavaszváró Arcfrissítő Napok élő 3 napos kihívás videóit is megkapod most, így további 3 komplett arcjóga rutinnal egészül ki a minikurzus. Sose fogod megunni ezeket az anyagokat, olyan változatossá tudod tenni a gyakorlást. 

8 990 Ft

4.890 Ft

polgar.eniko@fiatalarc.hu

Adatkezelési tájékoztató

Általános szerződési feltételek