fbpx

[Videós útmutató]: így nyerd vissza kipihent, fiatalos, ragyogó arcodat, akkor is,
ha semmire nincs időd!

Ebben a videósorozatban a
9 legnépszerűbb arcjóga gyakorlatot tanítom meg neked!

Minden videónál érthetően magyarázom, hogyan kell helyesen csinálni a gyakorlatot.
1 percet töltünk az arc minden területén.

Hatékonyan és biztonságosan akarod végezni az arcjógát?
Akkor ezekre figyelj oda!

N

Legyen tiszta a kezed és az arcod is, mosd le a sminkedet, és alaposan mosd meg a kezed is.

N

Figyelj oda a testtartásodra, ne görnyedj, ne húzd a vállad fel a füledhez! Húzd ki magad, legyen szép hosszú a nyakad, álladat párhuzamosan tartsd a padlóval.

N

Készíts egy kis szérumot, arcolajat vagy krémet, bizonyos gyakorlatoknál fontos, hogy kicsit csússzon a bőröd.

N

Mindig a saját szintednek megfelelően gyakorolj! Ha valami kellemetlen, akkor azt inkább hagyd abba, vagy vegyél vissza az intenzitásából!

#1 - Vezessük el a nyirokfolyadékot a vékony nyakért és kontúros arcért!

Füled alá teszed a kezedet, az ujjaidat és kicsit elkezded finoman előre-hátra mozgatni a bőrt. Nem kell erősen, nem kell mélyen nyomni, mintha masszíroznád, hanem csak egy kicsit megrázogatjuk, felélesztjük itt a nyirokfolyadékot, és szépen elkezdjük az ujjainkkal lefele vezetni ezt a folyadékot.

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

Nagyon finom, pihe-puha mozdulatokkal simogasd végig a nyakadat, hogy ez a felgyülemlett nyirokfolyadék, ez el tudjon szépen vezetődni

Ugye a testünknek a takarító brigádja az a nyirokkeringés, ami elvezeti a sok felgyülemlett káros anyagot, viszont ennek a nyirokkeringésnek nincsen egy pumpája, mint amilyen a szív a vérkeringésnek. Úgyhogy nekünk kell segíteni abban, hogy ezt a pangó folyadékot, ami az arcunkban és a nyakunkban is felgyűlik, ezt el tudjuk szépen vezetni.

Ez a mozdulatsor abban különbözik a masszázstól, amivel ugye felemeljük az izmokat, hogy az egy erőteljesebb masszázsmozdulat, amivel tényleg mélyebben a bőr mély szövetei alatt az izmokkal dolgozunk, viszont amikor a nyirokfolyadékot szeretnénk elvezetni az arcunkról, akkor csak nagyon puhán, finoman tesszük ezt.

Oké, és itt maradsz a kis ujjacskáiddal, szépen megmozgatod itt a kulcscsontod fölötti részt, ide bevezetjük a nyirokfolyadékot, hogy szép hosszú nyakunk legyen, vékony nyakunk, definiált állunk, eltűnjön a tokánk és a szemünk alatti táskák is eltűnjenek. Mind-mind a nyirokfolyadékok okozza.

#2 - Nyak és toka feszesítése

A nyakunk és a tokánk területével folytatjuk. Fordítsd oldalra a fejedet, egy nagyon picit picit hátra, épp hogy húzódjon. Itt ez a nagy izom érezd, hogy kellemesen nyúlik, és kinyújtod a nyelvedet, és megpróbálod az orrod hegyét elérni vele.

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

A nyakunk és a tokánk területével folytatjuk. Fordítsd oldalra a fejedet, egy nagyon picit picit hátra, épp hogy húzódjon. Itt ez a nagy izom érezd, hogy kellemesen nyúlik, és kinyújtod a nyelvedet, és megpróbálod az orrod hegyét elérni vele. Azt fogod érezni, hogy itt a tokád alatti rész húzódik kellemesen. Ezt fogjuk megdolgoztatni. Húsz számolásig csináljuk, egyszer az egyik oldalra, aztán a másik oldalra. A húsz számolás után szólni fogok. Kezdjük. Tehát oldalra fordítod a fejedet, egy picit hátrabiccented.

Átforgatjuk a másik oldalra. Oldalra fordítod, picit hátrabiccented és kinyújtod a nyelvedet, megpróbálod elérni az orrod hegyét.

És találkozunk a következő videóban!

#3 - Orcák feszesítése

Megdolgoztatjuk az orcáinkat is! O alakot formázunk az ajkainkból, úgy, hogy eltakarjuk a fogunkat az ajkainkkal.

További leírást ehhez a gyakorlathoz itt találsz, csak gördítsd le

Majd miután megvan az ó, az ajkaidnak a sarkát fölfele húzod, úgy, hogy megpróbálod az orcáidat dolgoztatni. Nem a szemedet húzogatod össze, és nem pedig azt ráncolod, hanem megpróbálod kontrolláltan az orcáidat fölhúzni.

Ha ez nem megy, akkor lefogod szépen a szemedet, hogy ne ráncolódjon. Majd O-t formázol és felhúzod az ajkaid sarkát. Megint O, megint fel. És ezt folytatod.

 És találkozunk a következő videóban!

Na és mit szólnál egy átfogó, 5 napos arcfeszesítési programhoz?

csomagajánlat

Íme az 5 nap alatt feszesebb arc minikurzus.
Kizárólag elfoglalt nőknek!

=

17 oldalnyi színes-szagos anyag igényesen elkészítve, igényes nőknek!

=

10 perces arcjóga gyakorlatok 5 napra, videós kurzus

=

5 "Semmire nincs időm" joker gyakorlat

=

Bónusz #1 - Edd magad szépre: szépítő reggelik Szabó Jucustól

=

Bónusz #2 - A szépség a konyhában kezdődik: 100 szépítő alapanyag Lupui Izától

5990 Ft helyett

3490 Ft

polgar.eniko@fiatalarc.hu

Adatkezelési tájékoztató

Általános szerződési feltételek