fbpx
Oldal kiválasztása

Arctorna, vagy plasztikai beavatkozás?

Napjainkban a szépészeti beavatkozások fénykorát éljük, de emellett szerencsére egyre nagyobb teret hódítanak a természetes megoldások is. Kifejeztetetten jó tendenciáról beszélhetünk, hiszen a szépség igencsak szubjektív fogalom. Egy biztos: a feszes, gyönyörű arcbőr mindig is vonzó lesz, de ezt fájdalmas és hosszadalmas szépészeti beavatkozások nélkül is elérheted.

Egy biztos: a feszes, gyönyörű arcbőr mindig is vonzó lesz, de ezt fájdalmas és hosszadalmas szépészeti beavatkozások nélkül is elérheted

A plasztikai beavatkozások veszélyei

A szépészeti beavatkozások hatékony megoldást kínálnak a problémákra, viszont potenciális veszélyt is jelentenek számodra. Való igaz, hogy a látványos eredmények óriási kísértést okoznak, hiszen ki ne akarna megváltozni. Ebben a cikkemben viszont igyekszem meggyőzni téged arról, hogy jóval természetesebb és tartós eredményt ígérő utat is választhatsz a szépülésed érdekében.

Nem elég, hogy csillagászati árakat fizetsz a kezelésekért és kegyetlen fájdalmakat élsz át a műtét után, még a kockázatokkal is számolnod kell, ha a szike mellett döntesz. A műtétek után szinte mindig vérzés jelentkezik a kezelt területen, ami súlyos szövődményeket is okozhat. Ha a bőr alatt túl sok vér gyűlik össze (és miért is ne tenné), akkor hematóma alakulhat ki. A mellékhatás szakember bevonása nélkül is könnyen diagnosztizálható, hiszen egy durva verekedés után is hasonló fizimiskával rendelkeznél.

A fertőzések szintén gyakran okoznak problémát, hiszen a nyílt sebek és varratok körül a kórokozók szabad utat kapnak. Elég bizarr az elgondolás, de tudd, ha engedsz a kísértésnek, akkor te magad nyitod ki az ajtót a baktériumoknak. Ha műtét után a seb körül genny vagy váladék látható, emellett egy kellemetlen szag is körbe lengi az aurád, valószínű, hogy fertőzést kaptál

Ez még nem minden

A szövetek elhalása igencsak szomorú szövődménye a plasztikai műtéteknek. A nekrózis a ráncfelvarrás és mellplasztika esetében nagy kockázatot jelent, hiszen az ember olyan dolgokat művel a testével, amit nem lenne szükségszerű megtenni. Ez nem gyakori szövődmény, viszont kénytelen vagy kalkulálni vele.
A hegesedés már csak hab a tortán. Valljuk be, kifejezetten visszataszító tud lenni az efféle mellékhatás. A sors fintora, hogy a nem létező tökéletesség elérése reményében fordulsz orvoshoz, aztán pedig még nagyobb esztétikai problémával távozol. Bizony, sajnos ez is megeshet, ha kockáztatsz. 

Idegkárosodás szerencsére ritkán fordul elő szépészeti beavatkozások során, azonban erre is akad precedens. Tünete, hogy a műtét után szúró fájdalom, zsibbadás és égő érzés keletkezik az érintett helyen. Súlyosabb esetekben, ha mozgató izomhoz kapcsolódik az ideg, akkor az izombénulás kockázata is fennáll. 

A felsorolt kockázatok nagyon elrettentőek lehetnek, remélem, hogy rád is nagy hatást gyakorolt a rövid felsorolás. Most nyilván azt kérdezed, hogy ha az arcfelvarrás többé nem opció, akkor hogyan tehetsz szert feszes arcbőrre? A megoldást első kézből kaphatod meg tőlem.

Van veszélytelen és tartós megoldás is?

Felejtsd el az arcplasztikát és kezdd a természetes szépülést még ma, arctorna segítségével. A hatásmechanizmus nagyon egyszerű és biztonságos. Az arcod 50 különböző izomból épül fel, de nagy részüket nem használod napi szinten, vagy nem olyan intenzitással, ahogyan lehetne.

Az arctorna ezeket az izmokat is mozgásba lendíti, ugyanúgy tudod edzeni az arcizmokat, akárcsak a hasizmod. A különböző arctorna gyakorlatok javítják a vérkeringést, erősítik a rostokat, ezáltal feszesebbé teszik az arcbőrt.

A legjobb az egészben, hogy a változás már pár hónap edzés után látszani fog és biztos vagyok benne, hogy elképedsz majd az eredményen. Ne csodálkozz, ha a rendszeres arctorna mellékhatásaként egyenletes színű, hamvas arcbőröd lesz. Mellékhatásként nagy eséllyel csökkenni fognak ráncaid, feszesebbé válik az arcbőröd. A nyak és az arc területén kellemes, oldott állapotot tapasztalhatsz a mindennapokban.

Egy szó, mint száz, az arctornával kapcsolatban kizárólag pozitív mellékhatásokkal kell számolnod. Ha komolyabban érdekel a téma és úgy döntöttél, belevágsz ebbe a csodálatos szépítő utazásba, akkor iratkozz fel hírlevelemre és értesülj elsőkézből legújabb programjaimról. A www.fiatalarc.hu weboldalon ráadásul ingyenes oktató videókatt is találsz, ami garantáltan meghozza a kedved az arcod edzéshéze.