fbpx
Oldal kiválasztása

rólam

A Fitalarc.hu oldal célja, hogy olyan arcjóga, arctorna, relaxációs és arcmasszázs technikákat adjon át Neked, amelyek elsajátításával és gyakorlásával fiatalosabb, tónusosabb arcod, egészségesebb arcbőröd és ezáltal fiatalosabb megjelenésed lehet.

57 izom van az arcunkon és nyakunkon. Mégis hogy lehet, hogy ezeket sosem tornáztatjuk?
A Danielle Collins Face Yoga módszer természetes módon járul hozzá ahhoz, hogy fiatalabbnak nézz ki és egészségesebbnek érezd magad.

E módszer első magyar okleveles arcjóga szakértőjeként, arctorna, arcmasszázs, és lazító technikákat tanítok Neked élvezetes és szórakoztató módon, hogy a fiatalító technikákat minden nap használni tudd!

Megmutatom a beavatkozások, feltöltések és tű nélküli arcfiatalodást titkait Neked, ami egyszerűbb, mint hinnéd.

Polgár Enikő | fiatalarc.hu alapító

Értékrendem, hogy egyetlen nő sem szégyenkezhet amiatt ma Magyarországon, hogy vagy nincs pénze drága orvos-kozmetológiai/plasztikai sebészeti beavatkozásokra, vagy pedig nem is akar elindulni ezen az úton.

Ezért lettem arcjóga tanár, mert szerintem az arcjóga, arcmasszázs, akupresszúra eszközeivel is lehet látványos eredményeket elérni, ráadásul úgy, hogy a saját arcom egyediségét megőrzöm.

 az elmúlt 17 évem

Veled mi történt az  előző évtizedben? Velem ez:

2004

A Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetségénél a Dermatológiai és Orvoskozmetológiai kongresszusok szervezésével foglalkoztam. Rengeteg dolgot láttam ezeken a konferenciákon, azt hiszem, már itt predesztinálódott, hogy később mivel fogok foglalkozni. 

2007

Elkezdtem dolgozni egy egészséges táplálkozással, étrend-kiegészítők gyártásával foglalkozó világméretű cégnek. Az egészséges életmódra való átállás meghatározó része lett az életemnek. Azt ugye mondanom sem kell, hogy amit megeszel, az fog meglátszani a bőrödön és az arcodon is. 🙂 
14 éve dolgozom itt főállásban. 

2019

Csömöröm lett a közösségi médiában napi szintán ránk zúduló tökéletesre szabott, agyonfilterezett, megelőzés céljából huszon éves korban sokadjára töltött szabványarcoktól!
Elkezdtem alternatív módszereket keresni és tanulni. Az arcjógát és arcmasszázst bizonyítottan hatásosnak találtam.

2021

Megszereztem arcjóga oktatói képesítésemet, így én vagyok Magyarországon az első hivatalos, okleveles arcjóga oktató a Danielle Collins FaceYoga Method módszerrel. Folyamatosan tanulom az új technikákat és gyakorlatokat, valamint a szépségápolási módszereket, hogy a legjobbat kaphasd tőlem arcjógából.

Danielle Collins nemzetközileg elismert arcjóga szakértő. 17 éve foglalkozik arcjógával és fejleszti módszerét.
A Danielle Collins Face Yoga Method nők ezreinek segített már. Az, hogy ennek a módszernek vagyok az oktatója, biztonságot és garanciát ad Neked is és nekem is!

Magyarország első hivatalos, okleveles arcjóga tanára vagyok Danielle Collins módszerével, aminek hatékonysága bizonyított.

Próbáld ki velem Te is az arcjógát, adj egy esélyt a természetes módszereknek!