fbpx

Ki az a Polgár Enikő?

Ismerj meg egy kicsit, hogy eldönthesd, tudunk-e együtt dolgozni!

Arcjcógával a szép arcért

Polga'r Eniko"

Alapító, tulajdonos | fiatalarc.hu

Polgár Enikő

Értékrendem, hogy egyetlen nő sem szégyenkezhet amiatt ma Magyarországon, hogy vagy nincs pénze drága orvos-kozmetológiai/plasztikai sebészeti beavatkozásokra, vagy pedig nem is akar elindulni ezen az úton.

Ezért lettem arcjóga oktató, mert szerintem az arcjóga, arcmasszázs, arctorna, szépségtapaszolás eszközeivel is lehet látványos eredményeket elérni, ráadásul úgy, hogy a saját arcom egyediségét megőrzöm.

De tudtad, hogy volt idő, amikor én magam is elgondolkodtam a feltöltéseken?

7

Az elmúlt 19 évem

2004

A Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetségénél a Dermatológiai és Orvoskozmetológiai kongresszusok szervezésével foglalkoztam. Rengeteg dolgot láttam ezeken a konferenciákon, azt hiszem, már itt predesztinálódott, hogy később mivel fogok foglalkozni.

2007

Elkezdtem dolgozni egy egészséges táplálkozással, étrend-kiegészítők gyártásával foglalkozó világméretű cégnek. Az egészséges életmódra való átállás meghatározó része lett az életemnek. Azt ugye mondanom sem kell, hogy amit megeszel, az fog meglátszani a bőrödön és az arcodon is. 🙂
16 éve dolgozom itt főállásban.

7

2019

Csömöröm lett a közösségi médiában napi szintán ránk zúduló tökéletesre szabott, agyonfilterezett, megelőzés céljából huszon éves korban sokadjára töltött szabványarcoktól!
Elkezdtem alternatív módszereket keresni és tanulni. Az arcjógát és arcmasszázst bizonyítottan hatásosnak találtam.

2021

Megszereztem arcjóga oktatói képesítésemet, így én vagyok Magyarországon az első hivatalos, okleveles arcjóga oktató a Danielle Collins FaceYoga Method módszerrel. Folyamatosan tanulom az új technikákat és gyakorlatokat, valamint a szépségápolási módszereket, hogy a legjobbat kaphasd tőlem arcjógából.

“Húszévesen az arcodat a természettől kapod.

Harmincéves korodra az arcvonásaid már az élet formálta.

Ötvenévesen viszont olyan az arcod, amit megérdemelsz.”

Coco Chanel