fbpx

nyereményjáték szabályzat

Instagram nyereményjáték

1. A játék elnevezése, a játék meghatározása

A játék elnevezése: @arcjoga_fiatalarc_enkovel fiatalító nyereményjáték

A játék meghatározása: A fenti Instagram oldal (továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot hirdet. Ennek kapcsán vállalja, hogy a www.instagram.com címen elérhető közösségi portálon a fentebb említett felhasználónéven megtalálható. A játékban résztvevők a játék kapcsán Instagramon „Követés” (Follow) kapcsolatot alakítanak ki a Szervező profiljával, a megadott poszt alá kommentelnek és teljesítik a nyereményjáték további feltételeit. A játékban részt vevők közül 3, véletlenszerűen kiválasztott játékos (továbbiakban: Nyertes) részesül nyereményben. A játékhoz az Instagramnak nincs köze, a Játékkal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik. Az Instagram a Játékot nem szponzorálja, támogatja, felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban a Játékkal.

2. A nyereményjátékban való részvétel személyi feltételei

A nyereményjátékban minden természetes személy részt vehet. A nyereményjátékban részt vevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

3. A játék időtartama

A játék 2021. december 27. napján, a poszt kikerülésének időpontjában kezdődik és 2021. december 31-én 20:00-ig tart.

4. A nyereményjátékban való részvétel tárgyi feltételei

A játékban minden olyan, a 2. pontban említett személy (továbbiakban: Játékos) részt vehet, aki rendelkezik saját Instagram felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható. A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő következményekért. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár.

5. A játékra való jelentkezés módja

A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha a Játékos a nyeremény megszerzésének céljából „Követés” („Follow”) kapcsolatot alakít ki a Szervező Instagram oldalával, és „Kedveli” a Szervező Instagram oldalán található játékra irányuló 2021. december 31-én közzétett posztját, valamint ez alatt a feltételeknek meghatározott módon kommentel. Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.

6. A nyereményjátékban az összes, az Instagram posztot kedvelő, kommentelő, valamint a hivatalos Instagram oldalt követő személy között kerül kisorsolásra a három nyeremény, amelyek a következők: 1db Jade GuaSha kő, 1db 5 nap alatt feszesebb arc minikurzus, 1 db Schüssler NatúrCosMEDics karácsonyi illatú hidratáló kézkrém. A szervező a nyereményekről visszajelzést kérhet a nyertesektől, amelyet közzétehet Instagram oldalán posztban és/vagy sztoriban.

7. A sorsolás ideje és a nyertesek értesítése

A nyereményjáték 2021. december 31-én. 20:00-ig tart, sorsolás 24 órán belül a játék lezárását követően. A Nyertes az Instagramon keresztül a játékra irányuló poszt alatt kommentben kerül értesítésre. Ezekkel egyidejűleg a @arcjoga_fiatalarc_enikovel Instagram oldal “Story”-jában is feltüntetésre kerül. A nyeremények átvételének időpontját a Nyertes és a Szervező egyeztetik egymással.

8. A nyeremény átvételének feltételei

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyertes nem reagál a szervező kapcsolatfelvételére, a Nyertes nevének ismertetése után legkésőbb 1 héten belül. A játékban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervezők a hivatalos Instagram oldalán győzelmük esetén közzé tegye az Instagramon használt profiljuk nevét, amivel a játékban részt vettek. A jade GuaSha követ, valamint a Schüssler Natúr CosMEDics kézkrémet csak Magyarországra postázzuk ki. 

9. A Szervező jogai

A Szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt az Instagram oldal neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni.

10. Adatkezelés

A nyereményjáték során a szervező a Nyertesek azon adataihoz jut hozzá, amelyek a nyeremény elküldéséhez, valamint a kapcsolatfelvételhez szükségesek. Ezen adatok kezelése az Adatvédelmi szabályzatnak megfelelően történik.

Ingyenes gyakorlatok kéthetente

A fiatalarc.hu oldal célja, hogy könnyen elsajátítható és begyakorolható  arcjóga és arctorna technikákat tanítson Neked.  Kéthetente kapsz egy új, ajándék gyakorlatot és néhány jó szót. Semmi mást!

"Ezek a videók megváltoztathatják az életedet. Ha eddig azon filozofálgattál, hogy már nem olyan ragyogó és feszes az arcod, mint régen és kéne valami jó kis botox, akkor előtte inkább kérd az anyagaimat és adj időt a természetes módszereknek."