fbpx

Számolj le a nyúzott, fáradt, ráncos arccal!

Ha eleged van abból, hogy a tükröben a ráncokat és az elvesztett feszességet látod, és szeretnéd végre természetes módszerekkel visszanyerni arcod fiatalos rugalmasságát, akkor az Arcjóga Butik a Neked való megoldás!

Az arcod sorsa a Te kezedben van

Képzeld csak el, hogy

 • minden reggel egy sugárzóan fiatalos arccal és jókedvűen nézel a tükörbe,
 • a bőröd elkezd feszesedni, a vonásaid pedig élesek és definiáltak,
 • az éjszakai gyűrődések, és a kialvatlanság jeleit hamar el tudod tüntetni az arcodról
 • a fakóság és nyúzottságra már csak egy rossz emlékként gondolsz
 • nincs tele rossz gondolatokkal a fejed, amikor egy néhány évvel ezelőtti képet meglátsz magadról
 • természetes módszerekkel gondoskodhatsz arcod egészségéről és fiatalos megjelenéséről.

  Akkor az Arcjóga Butik Tagság pontosan neked való, minden szükséges tudást és gyakorlatot megad neked ahhoz, hogy újra azt érezd, nálad van a kontroll az arcod felett!

  Egyedülálló Arcjóga Program
  a friss és fiatalos arcért, igényes, dolgozó Nőknek!

  Kevés olyan elkeserítő dolog van, mint az, amikor reggelente fáradt és öregedő arccal nézel a tükörbe.

  De tudok segíteni abban, hogy visszanyerd friss és fiatalos arcvonásaidat!

  Mi szólnál, ha azt mondanám, hogy igenis létezik természetes és hosszan tartó módszer az arcod karbantartására, ami valóban működik? 

  Miért hallgass rám?

  Arcjcógával a szép arcért

  Polga'r Eniko"

  Vezető arcjóga oktató | fiatalarc.hu

  Nem hiszek a botoxban és a feltöltésekben

  Enikő vagyok, 39 éves. Egy multis főállás mellett a vállalkozásommal is foglalkozom, napi 13-14 órát is dolgozom akár!

  Ez a tempó bizony bárkinek az arcát megviselné, de az arcjógával fiatalosan és feszesen tudom tartani az arcomat. Sőt, egy átforgolódott, átagyalt éjszaka után is kipihent állapotba tudom magam varázsolni.

  Nem hiszek a botoxban és a feltöltésekben, a természetességben és a saját, egyedi vonásaink megőrzésében annál inkább.

  Gyere és megmutatom Neked is, hogy hogyan tudod karban tartani és feszesíteni az arcodat, és elérni, hogy smink nélkül is magabiztosnak érezd magad!

  letöltés

  plusz óra arcjógázás

  kisimultabb arcú Nő

  Maradtak még kérdéseid?

  Meddig érem el ezeket a videókat?

  Mondanám, hogy örökös hozzáférésed van, de én sem élek örökre, Te sem élsz örökre, szóval amíg a szolgáltatást tudom biztosítani számodra, addig eléred. 🙂 Majdnem örökre.

  Hol érem el a videókat?

  Egy zárt tanulói felületen vannak felöltve a videók. Mind az 5 napos minikurzus, mind pedig a Tavaszváró Arcfrissítő Napok videóit megtalálod egy-egy modulban. A tanulói felületet a visszaigazoló e-mailből, vagy pedig a www.fiatalarc.hu oldal főoldalán a jobb felső sarokban lévő "Belépés az arcjóga butikba" gombra kattintva is eléred azonnal. 

  Én nem Magyarországon élek. Így is hozzáférek a videókhoz?

  Természetesen! Ez egy teljesen online felület, a világon bárhonnan be tudsz lépni és tudod nézni az arcjóga kurzus videóit. 

  Milyen technikai feltételei vannak annak, hogy elérjem a kurzus anyagait?

  Kell egy laptop vagy asztali számítógép, vagy mobiltelefon, valamint kell internet is. Internet nélkül nem fogod elérni a videókat, így offline állapotban sajnos nem tudod nézni és gyakorolni. 

  Átutalással lehet fizetni?

  Csak bankkártyával tudod kifizetni a kurzust. Rengeteget dolgoztam azzal, hogy minden flottul menjen, miután kifizeted kártyával: automatikusan kapod a belépési adatokat, a számlát, a visszaigazoló levelet, mindent. Átutalásnál ezt nem tudom jelenleg megoldani, így csak bankkártyás fizetést tudok elfogadni.

  Mennyi idő alatt látom majd az arcjóga eredményeit?

  Ez egyénenként teljesen eltérő, azt kell, hogy mondjam. De ökölszabályként az alábbiakkal tudok szolgálni: Az első alkalommal is már érezni fogod a hatását, hiszen dolgoztatod azokat az izmokat, amiket eddig még nem és lelazítod azokat, amiket eddig túlhasználtál. Azonnal felpezsdülést fogsz érezni és látni is az arcodon. 1 hét rendszeres gyakorlás után már látni fogod, hogy simulnak a finomabb vonalak és lazulnak a haragosráncok. 4 hét gyakorlás után észrevehetően csökken a tokád mérete, formálódik az arcod, fiatalosabbnak fogod érezni magad és látni is, sokkal kipihentebb arcod lesz. 

  Egy héten hányszor kell arcjógázni?

  Egy héten 5, maximum 6 alkalommal, napi 10-15 percet. Az én módszeremmel legalábbis. Vannak más módszerek és más tanítások is, de ez itt nem más, hanem én, és én ezt ajánlom. Kezdésnek, hogy beépüljön a napi szokásaid közé, elég, ha heti háromszor beépíted a napjaidba, utána úgyis meglátod, hogy hogyan tudod hosszú távon beépíteni a mindennapjaidba. 

  Te hol tanultad az arcjógát?

  Én Danielle Collins The Face Yoga Experttől tanultam az arcjógát, 2021-ben szereztem meg a hivatalos arcjóga oktatói engedélyemet. Azóta saját magamon is kísérletezem, folyamatosan tanulok új technikákat, kombinálom a jól működő gyakorlatokat és módszereket.